Julia Roberts може да зареже киното заради децата си

Julia Roberts признава, че постоянно трябва да убеждава себе си да приема роли, защото мрази да е далеч от трите си деца, пише бгнес. Актрисата обмисля да спре да работи, за да може да прекарва повече време с децата си. Звездата от "Хубава жена", омъжена за оператора Daniel Moder, признава, че й е било трудно да остави близнаците си Hazel и Phinnaeus, за да върне на работа през 2004г.
 
Първите й опити да бъде майка и работеща жена не са толкова успешни. Пред репортери Julia разказва: "Първият път, когато започнах работа след като вече имах Phin и Hazel, беше една пиеса ("Три дни дъжд на Бродуей") в продължение на четири месеца. Те бяха на година и половина и в театъра имаше едно местенце, където те да могат да си играят, а синът на Пол Ръд беше по-малък от тях. Изглеждаше перфектно, "аз да съм на работа, докато те спят и нищо в живота ни няма да се промени".
 
Julia признава как е почувствала, че си е заслужила правото да прекарва време със своите деца, защото е работила без да спира толкова дълго. Носителката на Оскар разказва: "Работих 18 години, когато родих Phin и Hazel преди почти девет години. Почувствах, че съм заслужила това време у дома си, в моят кухня и по цял ден в леглото с тези две малки човечета. Почувствах, че това е моят подарък за самата мен. Имах късмета да работя много, работех усърдно и бях посветена на това и тогава спечелих тази кутийка за бижута живот и почувствах, че имам това право."
 
Нещата не стават по-лесни, когато близнаците порастват, а Julia, която ражда и сина си Henry Daniel през 2007, почти отказва роля в последния й филм "Август: Графство Осейдж", защото "я заболяло сърцето" при мисълта да остави трите си деца. "Август: Графство Осейжд" беше първият път, когато оставих семейството си, за да отида на работа. Почти се отказах, защото ме заболя сърцето при мисълта за това. Никога не съм била далеч от семейството си", разказва актрисата. 

Свързани новини

Работи се по чета част на "Матрицата"

04.04.2024

Дженифър Лопес влиза в нова роля

15.03.2024

Антинаградите ''Златна малинка''

14.03.2024

Очаквано

11.03.2024

Пригответе се за много смях!

07.03.2024


flash