Hugh Grant е изтощен от сблъсъците с медиите

Кръстоносният поход на актьора Hugh Grant да подобри стандартите в британските медии се отразява на филмовата му кариера – той е забравил подробностите за следващата си роля.

Звездата от "Notting Hill" е активист в продължаващата кампания за чиста преса в Обединеното кралство и е лицето на лоби групата Hacked Off, която стои зад по-строгите регулации след скандала с хакнатите телефони на много знаменитости. Той е много въвлечен в кампанията от 2011, след като затвориха News of the World - но сега усилията му си казват своето.
 
Актьорът трябва да започне снимките на все още неозаглавена романтична комедия с Marisa Tomei следващия месец, но той е толкова фокусиран върху медийната си кампания, че дори не може да си спомни името на героя си. “Скапан съм, а трябва да започна снимките на филм след три седмици", казва актьорът пред BBC. "Още не съм почнал даже да... Дори не си спомням как се казва героят, който ще играя!… Но поне е интересно. Да трябва да се бориш с истинския живот, вместо със синтетичния сценарий, е завладяващо… Приковава те.”

Свързани новини

Hugh Grant отново е татко

18.02.2013


flash