В кината от днес

Пистолет, куфар и три смърдящи варела 

"Пистолет, куфар и три смърдящи варела" разказва за Антон, по прякор "Красивия", който е 23-годишен студент. Той има мечта, но за осъществяването й първо трябва да намери пари, за да продължи следването си.

"Красивия" решава да рискува и по неблагоприятно за него стечение на обстоятелствата, се забърква в страхотна каша от преплитащи се комични и абсурдни случки с умопомрачителни герои.

А именно – наркобос, който има мания да подрежда лего, глуповати дребни мошеници, опасно топ ченге - гей, корумпирани държавни служители, дъщерята на топ ченгето, неудачници, футболист и мутреса, свързани от любовта си към Достоевски, две щастливи малки циганчета и тяхната баба, която прави сладки от особена пудра захар.

Камбанка и тайната на крилете 3D (Tinker Bell: Secret of the Wings)

За летните феи Зимната гора винаги е била тайнствено и забранено място. Случайният досег на Камбанка с него, обаче, отключва фантазията на малката фея и тя смело се впуска в приключение, което ще промени живота й.

Освен един напълно нов свят, Камбанка с изненада открива нещо много по-скъпо – своята посестрима, зимната фея Снежинка. Двете се впускат в приключение, твърде голямо за един свят. На границата между две вселени те разкриват дълбоко скрити тайни и са на прага да разрушат равновесието между сезоните. Ако Камбанка и Снежинка не намерят начин да върнат хармонията в природата, Долината на феите ще замръзне и ще сложи край на приказния живот на своите обитатели.

"Камбанката и тайната на крилете" е първото заглавие от поредицата "Феи" на Дисни, което излиза на 3D. Режисьор е Пеги Холмс, която има успешна кариера като хореограф преди да започне да работи по хитови анимации като "Малката русалка 2: Завръщане в морето". В екипа на филма е и световно известният стилист Кен Рейвс, смятан за "най-хитовия фризьор в Холивуд". Негово дело е прическата на зимната фея Снежинка.

Sea Rex 3D: Праисторическо пътешествие (Sea Rex 3D: Journey to a Prehistoric World)

С помощта на оставащата те без дъх IMAX 3D технология, режисьорите Робърт Чапалейн и Паскал Вуон ни повеждат на незабравимо пътешествие към ерата на динозаврите.

С помощта на Жюли ще се пренесем с машината на времето назад в епохата, когато обитатели на Земята са били същества с огромни размери, а под водата са живели непознати днес видове, с които ще се сблъскаме на една ръка разстояние. Пригответе се за среща с морския Т-Рекс – господарят на водното царство!


Свързани новини

“Наследството на Борн” отново лиде у нас

12.09.2012


flash