Уил Смит зашлеви журналист

Уил Смит зашлеви журналист по време на премиерата на филма "Мъже в черно 3" в Москва. Актьорът, който от 15 години е женен за Джейда Пинкет, предприе крайното действие, защото мъжът се опитал да го целуне по устата, предава inews.bg

Шегаджията Виталий Седюк е водещ в украинска телевизия и е известен с провокациите си към различни звезди. По време на интервю той сграбчил актьора в прегръдка и опитал да сключи устни с неговите, но Уил умело го избегнал, извъртайки няколко пъти главата си.


Обикновено лъчезарният Смит явно не е харесал шегата, защото в крайна сметка последвал шамар, придружен с думите: "Хей, човече, какъв, по дяволите, е проблемът ти?".

По-късно актьорът дори се пошегувал за случката пред репортери.

"Опита се да ме целуне по устата. Късметлия е, че не го ударих с юмрук... съжалявам, че казах онова пред камерите", заявил Уил Смит.


Това не е първият път, в който Седюк ядосва знаменитост, отбелязва Contactmusic. Преди година той подари на Мадона хортензии – цветята, които русата амбиция ненавижда, предизвиквайки гнева ѝ.  И сега провокацията на украинеца не бе случайна. Наскоро някои таблоиди разпространиха новината, че Уил Смит изневерява на съпругата си с мъж.


Свързани новини

Руски милиардер е купил къща на Уил Смит

04.02.2013

"Денят на независимостта 3D"...

22.11.2012

Уилоу Смит взриви YouTube със Skyfalll

22.10.2012

Уил Смит ще играе в "Мъже в черно 4"

22.07.2012

Ще има "Мъже в черно 4"

19.05.2012


flash