Джони Деп сe мести в Англия

Актьорът Джони Деп си купи имение в Норфолк.

Имението с 13 спални се намира в Бърнам Маркет, село близо до Норфолк, и разполага още с гараж, конюшни и 12 бани. Все още не е потвърдено дали актьорът, приятелката му Ванеса Паради и двете им деца Лили Роуз и Джак ще живеят в имението.



Звездната двойка прекарваше много време във Великобритания. През 2007 г. Джони Деп посети детска болница в страната, облечен в костюм на капитан Джак Спароу от "Карибски пирати", и прекара известно време с малките пациенти, като им чете книга.

Освен това той дари 1 милион паунда на болницата, в която била настанена Лили Роуз, след като се разболяла сериозно. Тя се зарази от бактерията Е. Коли, в резултат на което бъбреците й престанаха да функционират.

Обичайно Деп и Паради разделят времето си между домовете си в Лос Анджелис, Южна Франция и остров, който купиха на Бахамите. Джони Деп ще участва в новата драма на режисьора Тим Бъртън "Тъмни сенки". Актьорът и режисьорът имат дълго партньорство и в лентата, която ще излезе тази година Деп си партнира с Хелена Бонъм Картър, Ева Грийн и Мишел Пфайфър. Филмът разказва историята на семейство Барнаба, което пътува от Ливърпул, Англия, към Северна Америка.


Свързани новини

Лео Ди Каприо плати $ 200 000 за среща

15.01.2013

Номинираните за Brit Awards 2013

11.01.2013

Katy Perry и „Игрите на глада” са ...

10.01.2013

Новият албум на M.I.A. бил отложен...

08.01.2013

Пребиха Наоми Кембъл в Париж

04.01.2013


flash