Търси в сайта...

"Мъже в черно" за трети път

След множество трудности, третата част на "Мъже в черно" е най-сетне завършена и се очаква да бъде по кината през май 2012 г. Трейлърът към фантастичната комедия, в която този път героите на Уил Смит и Томи Лий Джоунс ще пътуват във времето, е вече онлайн, съобщи сайтът The Film Stage.

В третата част на хитовата поредица, отчела до този момент приходи от над 1 милиард долара, участват още Джош Бролин ("Няма място за старите кучета", "Непреклонните"), който ще играе героя на Томи Лий Джоунс като млад, Ема Томпсън ("Наистина любов", "Остатъкът от деня") и певицата Никол Шерцингер.

Режисьор е Бари Соненфелд, създател и на предишните две части, а Стивън Спилбърг е отново продуцент. Композиторът Дани Елфман ("Спайдърмен", "Батман", "Мисия невъзможна"), също част от оригиналния екип, е автор на саундтрака.

Създаването на "Мъже в черно" 3 се обмисля от повече от две години, като продукцията преминава през много трудности, заради колебанията на Уил Смит да участва в нея. Сценарият, започнат от Итън Коен, впоследствие пък е пренаписан от Дейвид Коуп и Джеф Натансън, работили със Спилбърг по "Индиана Джоунс и Кралството на кристалния череп".

Филмът е основно сниман в Ню Йорк, а бюджетът му е 215 милиона долара.

Първата част на "Мъже в черно" излиза през 1997 г. и печели "Оскар" за грим. Втората се появява пет години по-късно и въпреки че постига комерсиален успех, не успява да задмине постигнатото от предходния филм, а Лара Флин Бойл печели "Златна малинка" за най-лоша актриса.

dnevnik.bg



flash