В кината от днес

Джак и Джил (Jack and Jill)

Филмът "Джак и Джил" разказва за Джак (Сандлър), нормален семеен мъж на който му се налага да се справи със своята нахална сестра-близначка Джил (в ролята ще видим отново Сандлър).

Когато тя пристига на гости за Деня на Благодарността, Джак прави всичко възможно да й попречи да не развали празника.

Но нещата стават още по-неконтролируеми когато тя отказва да си тръгне, и решава да заживее с Джак и неговото семейство. Кейти Холмс ще се превъплъти в ролята на съпругата на главния герой, а Ал Пачино играе сам себе си.

Режисьор: Денис Дуган
В ролите: Адам Сандлър, Кейти Холмс, Ал Пачино, Шакил О’Нийл, Дейна Карви, Сантиаго Сегура, Риджис Филбин, Сара Филипс

Корумпирани ченгета (The Son of No One)

Един от най-успешните американски независими режисьори Дито Монтиел представя третия си проект, в който забърква една оплетена полицейска история, в която младо ченге се натъква на тайни, които може да съсипят живота му.

"Корумпирани ченгета" е напрегнат полицейски екшън - трилър за младо ченге (Чанинг Тейтъм), което е назначено в участък в квартала Куинс, където е израснало. За да осигури нормален живот за съпругата си (Кейти Холмс) и болната си дъщеря, той се труди здраво. Но всичко е застрашено, когато на повърхността изплува една мрачна тайна. Анонимен източник разкрива нова информация за старо и неразкрито убийство на двама души, по всяка вероятност прикрито от полицаи. Това задейства серия от събития, които разтърсват целия квартал.

Филмът включва звезден актьорски състав в лицата на Ал Пачино, Рей Лиота, Трейси Морган и Жулиет Бинош, като режисьорът Монтиел оставя своя отпечатък, благодарение на страстта и уменията си. Той създава една полицейска драма, в която героите и техния свят са изключително автентични. Това е филм, който дълго ще помните.

Режисьор: Дито Монтиел
В ролите: Чанинг Тейтъм, Ал Пачино, Кейти Холмс, Рей Лиота, Жулиет Бинош, Урсула Паркър, Брайън Гилберт, Джеймс Рансън, Джейк Чери, Трейси Морган

 

Тайните служби на Дядо Коледа 3D (Arthur Christmas)

Какво ли си мисли дядо Коледа като наближи Святата нощ? Естествено се чуди как ще разнесе толкова много подаръци по всички краища на Земята.

Отговор на въпроса дава режисьора на "Мулан" Бари Куук, който съвместно със Сара Смит забърква поредната приказна история за белобрадия старец.

Носителят на "Оскар" Джим Броудбент /"Айрис"/ ще озвучи дядо Коледа в "Тайните служби на Дядо Коледа", а сред останалите звезди предоставили гласовете си са Имелда Стоунтън /"Вера Дрейк"/, Джеймс Макавой /"Изкупление"/ и Хю Лори /"Доктор Хаус"/.

Режисьор: Сара Смит Продуцент: Питър Лорд, Дейвид Спрокстън, Карла Шели, Стив Пигръм



flash