Кино премиерите днес

Нещото The Thing

При научно изследване в Антарктида са открити форми на извънземен живот.

Находката предизвиква бурни разногласия между студентката Кейт Лойд и ученият д-р Сандер Халворсън. Специалистът, иска сам да изследва откритието, докато Кейт се обръща за помощ към своя приятел Сам, за да й помогне за доказване на съществуването на извънземни.  Филмът е дебют за холандеца Матиас ван Хайнинген, който разполага с бюджет от 35 милиона долара, за да убеди зрителите, че извънземните съществуват.

Мръсна игра Trespass

Носителите на "Оскар" Никълъс и Никол Кидман, заедно с прочутият режисьор Джоуел Шумахер се обединяват отново за провокативния трилър "Мръсна игра". В този филм, съпруг и съпруга са взети за заложници от група брутални престъпници, е опитват да направят големия удар, но се получават усложнения, сред разкриването на предателство и измама. Заедно с Кейдж и Кидман, в "Мръсна игра" участват още Бен Менделсън, Кам Гигандет, Лиана Либерато, Джордана Спайро и Даш Михок.

"Мръсна игра" е режисиран от Джоуел Шумахер по оригиналния сценарий на Карл Гайдусек. Рене Бесон, Ървин Уинклър и Дейвид Уинклър са продуценти, като копродуцент е Матю Леонети Джуниър. Изпълнителни продуценти са Ави Лърнър, Дани Димборт, Тревър Шорт, Боаз Дейвидсън и Джон Томпсън. Оператор е Анджей Бартовяк, а музиката е на Дейвид Бъкли.

Заразяване Contagion

"Заразяване" е реалистичен и напрегнат трилър, който показва на зрителите, по възможно най-реалистичен начин, последствията след световна вирусна епидемия.

Подходът ни към този материал е доста различен и мога да кажа, че в някои отношения филма ще бъде единствен по рода си", Скот Бърнс.



flash