Пистолет, куфар и три смърдящи варела

Асен Блатечки е чеченец, нает за  мокри поръчки, в новатабългарска комедия  "Пистолет, куфар и три смърдящи варела". Режисьор и продуцент е Георги Костов.

Ивайло Захариев, Георги Кадурин, Деян Донков, Иван Савов,  Дичо, Део, Влади Въргала са сред актьорите в продукцията. Филмът е със специалното участие на проф. Илия Добрев и ще излезе по екраните в началото на идната година, съобщиха разпространителите от "А плюс Синема".      

Асен Блатечки раздава юмруци, изпълнявайки указанията на шефа на българската мафия - Бръснача. Актьорът явно толкова е свикнал с ролите си на "лошото момче", че снимките са му отнели  съвсем малко време. Блатечки се справял перфектно - били му нужни най-много два дубъла за всяка сцена, разкриват от екипа.

Гангстерската комедия "Пистолет, куфар и три смърдящи варела" разказва историята на 23-годишния студент Антон, по прякор Красивия. Той има мечта, но, за да я осъществи, първо трябва да намери пари и да продължи следването си.

Красивия решава да рискува и по неблагоприятно за него  стечение на обстоятелствата се забърква в страхотна каша от  комични и абсурдни случки с умопомрачителни герои - наркобос, който има мания да подрежда лего, глуповати дребни мошеници, опасно топ ченге, секси блондинка, корумпирани държавни  служители, футболист и мутреса, свързани от любовта си към . . . Достоевски, и много други.



flash