Бойко сe срещна с Шварценегер

Много съм щастлив, че съм за първи път в тази страна и че имаме добри отношения. Това заяви холивудската звезда Арнолд Шварценегер, който се срещна днес с премиера Бойко Борисов, министъра на културата Вежди Рашидов и футболната легенда Христо Стоичков в киноцентър "Бояна".

Шварценегер се появи на срещата с драскотини по лицето, като заяви: "Обикновено не изглеждам така, това е част от ролята ми във филма, а не защото съм бил губернатор".

Шегувайки се, премиерът Борисов заяви: "И мен ли ще ме разкрасят така, като престана да съм премиер."

Ави Лернер /собственик на "Ню Имидж"/ произвежда филми през целия си живот и много вярва в тази страна, затова ние сме тук, добави Шварценегер, който е у нас за заснемането на филма "Непобедимите 2". Той отбеляза, че филмопроизводството е добър процес, тъй като подпомага цялата икономика.
 

За всички, които участват в този филм и идват да снимат у нас, България е с много добра репутация, харесват природата, артистите ни и екипите, с които работят, каза след срещата премиерът Бойко Борисов. Той отчете, че българското кино и театър се развиват успешно, посочвайки, че довечера ще се състои премиерата на филма "Островът".

По думите на Борисов се водят преговори в новата мултифункционална зала в София да се състои турнирът "Арнолд класик".
 

Арнолд Шварценегер е получил подарък от България - копие на пищов кремъклия, използван на Априлското въстание, албум на Христо Стоичков, скулптури на Вежди Рашидов и албум на България. Премиерът е получил меча на Конан Варварина (снимки 2 и 3) - подарък от изпълнителния директор на "Ню Бояна Филм" Дейвид Варод.



flash