Кинопремиерите днес

ЕЛИТНИ УБИЙЦИ (Killer Elite)

Филмът е създаден по действителен случай, а сюжетът препуска по цялото земно кълбо от Австралия до Париж, Лондон и Близкия изток в наситения с екшън разказ на бивш агент от "Специални операции" (Джейсън Стейтъм), когото убеждават да се върне към активна служба, за да спаси своя наставник (Робърт Де Ниро). За тази цел той трябва да изпълни почти невъзможна мисия - да убие трима сурови убийци с хитър водач (Клайв Оуен).

ОГЛУПЕЛИ ОТ ЛЮБОВ (Crazy, Stupid, Love.)

40-годишният Кал Уийвър има всичко - кариера, хубава къща, послушни деца и е женен за приятелката си от гимназията. Но когато разбира, че жена му Емили му е изневерила и иска развод, идеалният му живот набързо се преобръща. Кал започва да прекарва много тъжни часове в местния бар, но скоро е взет под крилото на привлекателния сваляч Джейкъб Палмър, който се опитва да го научи как да преодолее раздялата с Емили - с флиртове, мъжкарски питиета и секси външен вид.

 

МУМИНТРОЛ И ПРЕСЛЕДВАНЕТО НА КОМЕТАТА (Moomins and the Comet Chase )

Родени във въображението на финландската писателка Туве Янсон (1914-2001), муминтролите са бели закръглени животинки, с малки уши и лапички, с големи глави, много наподобяват хипопотами. Семейството - Татко Мумин, Мама Муминка и техният син Муминтрол - живее в Муминската долина. Временно обитават морски фар и театър, съжителстват с много чудновати същества. Всичко започва една приятна топла утрин, когато Муминтрол се събужда и открива, че светът е поръсен със ситен сив прашец. Прахът се оказва предвестник на голяма беда, а краят на света е съвсем близо. Муминтрол потегля на разузнавателна мисия, като внимава да спази заръката на майка си – да се върне преди неделя, когато за десерт ще има сметанов крем с боровинково сладко. По пътя малкото тролче среща безброй приключения, научава това-онова за живота и си спечелва една специална приятелка.



flash