Ева Лонгория е отчаяна от края на "Отчаяни съпруги"

Актрисата Ева Лонгория е много тъжна всеки ден при снимките на сериала "Отчаяни съпруги" заради предстоящия му край.

Сериалът ще приключи с края на осмия сезон и актрисата, която играе ролята на Габриел Солис от самото му начало, признава, че всички на снимачната площадка са изпълнени с емоции, защото са тъжни от предстоящия финал.
"Не мога да издържа, вече ще ме разплачете", каза Ева пред сайта "Access Hollywood" в отговор на въпрос как се чувства в края на снимките. "Дори не мога да мисля за това. Имам предвид, че всеки епизод, който снимаме в момента, е малко тъжен, защото си казваме: "още една сцена с всички ни в гората, още една сцена с всички ни, играейки покер". Толкова е емоционално, всеки епизод е емоционален за нас", допълва актрисата.
Ева има много любими моменти от участието си в сериала, но признава, че първите му дни са любимите й. "Любимият ми момент винаги ще бъде първият епизод. И също така онова време с всичката му лудост. Винаги ще пазим прекрасни спомени за това време. Спомням си, че Хелън Хънт ми каза: "Нищо не може да се сравни с раждането на хит, така че спомняй си всеки миг", допълва Ева.


Свързани новини

Ева Лонгориа свали дрехите за "GQ"

30.11.2012

Ева Лонгория скъса със Санчес

24.10.2012

Лонгория заличи татус за Тони Паркър

23.10.2012

Ева Лонгория позира гола

24.09.2012

Ева Лонгория е луда сърфистка

16.07.2012


flash