"Двама мъже и половина" започна с погребението на чичо Чарли

Снощи започна новият сезон на може би най-очаквания сериал тази есен - "Двама мъже и половина". Въпросите по повод това как точно героят на Чарли Шийн ще бъде изваден от сюжета и заменен с Аштън Къчър получиха своя отговор.

Деветият сезон бе открит с погребението на Чарли Харпър в присъствието на всички негови близки и много от неговите бивши приятелки, които си припомниха някои факти за сексуалния му живот и навиците му в спалнята. Една от най-големите му обожателки, вманиачената в героя на Чарли Шийн, а по-късно и негова съпруга, Роуз (Мелани Лински) разкри начина на смъртта му - Чарли пада на релсите под влак в Париж. По думите й се подразбира, че тя го е бутнала, след като го е хванала с друга жена.

След смъртта му и дълговете, които се оказва, че той е завещал, семейството решава да обяви къщата в Малибу за продан. Томас Гибсън и Джена Елфман изиграват своите герои от сериала "Дарма и Грег" и се представят за потенциални купувачи. В крайна сметка собственик на къщата става героят на Къчър - интернет милионерът Уолдън Шмид.

Оказва се, че Шмид е пълната противоположност на Харпър. Не го бива с момичетата, не пие и е безнадежден романтик. До края на епизода дори успява да се съблече, тъй като целият е мокър и се налага да свали дрехите си, след което съобщава на Алън, че ще купи къщата, и приветства него и Джейк в своя "скромен дом".

Когато преди време стана ясно, че Къчър ще заеме мястото на Чарли Шийн в сериала, той публикува изявление, в което каза, че не може да замени Чарли Шийн, но и че ще работи усилено и ще се справи със задачата, а именно - да забавлява хората.

Само ден преди премиерата на новия сезон, по време на церемонията по връчването на наградите "Еми" за телевизионни програми в праймтайма, от сцената Чарли Шийн се обърна към екипа на сериала с думите: "От дъното на сърцето си пожелавам всичко най-хубаво на предстоящия сезон. Прекарахме заедно осем прекрасни години и знам, че ще продължите да правите велика телевизия."

В нощта на началото на деветия сезон Шийн писа в "Туитър" профила си: "Гледам погребението си". От снимката, която придружава съобщението, става ясно, че в дома му са се събрали приятели, за да гледат заедно епизода на "Двама мъже и половина", след което и началото на неговата комедийна поредица. "Странно... Но готино...!", пише той малко след това и допълва, че доста са се посмели.

дневник.бг



flash