Кино премиерите

Супер 8 (Super 8)

Мистериозният психотрилър на Джей Джей Ейбрамс ни връща назад във времето в края на 70-те години на миналия век, когато група приятели стават свидетели на влакова катастрофа в Охайо, докато снимат със своята Super 8 камера. Скоро се разбира, че инцидентът не е случаен и води след себе си още редица необичайни последици. Изглежда извънземни сили са замесени в случващото се.

Продуцент на лентата е Стивън Спилбърг, бюджетът е 45 милиона долара. Сред актьорския състав откриваме Ел Фанинг, по-малката сестра на Дакота, Ноа Емерих /”Малки деца”, „Шоуто на Труман”/ и Рон Елдард /”Спешно отделение”, „Блек Хоук”/.

Нещо назаем Something Borrowed

С наближаването на партито за тридесетгодишнината й, Рейчъл Уайт (Дженифър Гудуин) не може да избяга от чувството, че животът й не се е развил така, както винаги е искала.

Да, тя има добра работа в Манхатънска адвокатска кантора, но безбройните часове в офиса и тираничният й шеф я изтощават до предел. Успоредно е длъжна да наблюдава щастливата лична развръзка в живота на най-добрата си приятелка Дарси (Кейт Хъдсън). Тя е сгодена, а това й напомня още повече колко е самотна. Една сутрин Рейчъл се събужда до Декс (Колин Егълсфийлд), годеникът на Дарси.

И двамата съгрешили са ужасени от факта, че това се е случило. Колкото повече наближава сватбата на Дарси и Декс, толкова повече Рейчъл осъзнава, че Дарси може би не й е толкова добра приятелка.

 

Мъртвешко пробуждане (Dead Awake)

Увлекателен трилър за живота на погребалния агент Дилан и неговите приятели. Загадъчно събитие от миналото, което не дава покой на героите, ги подтиква да разкрият истината за това какво стои между живота и смъртта.



flash