Търси в сайта...

Тимбърлейк: Някои хора са по-добре надрусани

 Джъстин Тимбърлейк, който се снима във филма "По приятелски" редом до актрисата Мила Кунис, смята, че някои хора са в по-добро състояние, когато са под въздействието на наркотични вещества.

30-годишният поп изпълнител и актьор призна, че пуши марихуана често, тъй като според него това му помага да си отпочива и да се изключва от напрегнатото ежедневие. "Единственото нещо, с което тревата ми помага, е това, че спирам да мисля. Понякога мозъкът ми се нуждае от изключване. Затова и някои хора се чувстват по-добре, когато са надрусани", сподели музикалната звезда.

Въпреки, че днес марихуаната е неизменна част от живота на Джъстин, секс символът призна, че през 2003 отказал пушенето на трева за почти година. Причината за решението му била инсценираната от Аштън Къчър и неговия екип от шегаджии случка, в която те се престорили на правителствени агенти, конфискуващи всички имоти на звездата заради неплатени данъци. "Всъщност спрях да пуша трева за повече от десет месеца след това. Бях толкова напушен, че не можех да осъзная, че се шегуват с мен", разкри Тимбърлейк.



flash