"Карибски пирати"4 е най-гледаният у нас за 2011

"Карибски пирати: В непознати води" стана най-касовият филм на Disney в България за всички времена.

С приходи от 1 400 800 лева, четвъртата част от пиратската поредица задмина "Принцът на Персия: Пясъците на времето" (1 336 167 лв.) и стана освен най-касовата премиера на Disney в България за всички времена, също и най-касовият филм на студиото.

Само за двадесет дни на голям екран "Карибски пирати: В непознати води" е видян от над 144 000 български зрители, които го превърнаха в най-гледания филм за 2011 г. до сега.

Продуциран от Джери Брукхаймър и режисиран от Роб Маршал, "Карибски пирати: В непознати води" е зареден с хумора, забавните моменти и приключенията, с които се отличава поредицата, само че този път в 3D формат.

В този динамичен разказ за истина, измяна, младост и смъртоносно наследство Джони Деп се завръща отново към номинираната с Оскар роля на Джак Спароу.

Той не е сигурен дали това е любовта или е безскрупулна игра, с която тя цели чрез него да се добере до Фонтана на младостта. Когато тя го заставя да се качи на кораба "Отмъщението на кралица Ана", чийто капитан е страховитият пират Чернобрад (Иън Макшейн), Джак попада в неочаквано приключение, в което не знае от кого да се страхува повече – от Чернобрад или жената, появила се от миналото му.

actualno.com



flash