Търси в сайта...

Идва "Последният ергенски запой II"

След като "Последният ергенски запой" спечели 468 милиона долара по света, като стана една от най-успешните комедии за възрастни на всички времена, режисьорът Тод Филипс се завръща с "Последният ергенски запой II".

Филмът се появява в САЩ и голяма част от Европа в четвъртък. В него отново участват Брадли Купър, Ед Хелмс и Зак Галифианикис, но този път зъболекарят Стю се жени. Действието ще се развива в Банкок, където приятелите отново ще трябва да изясняват какво е станало по време на запоя предната вечер, като ще се справят и с пущещата цигари маймуна-капуцин Кристъ

л. Филипс подчертава, че за първия филм е избрал Лас Вегас, защото името говори за "проблеми" на повечето хора. Преместването в Банкок трябва да наведе зрителите на идеята, че са били направени много лоши решения. "Изглеждаше като естествена прогресия - или дигресия", подчертава режисьорът. Критиката предрича на филма комерсиален успех, като по някои оценки може да донесе над 100 милиона долара само в Северна Америка през първия си уикенд.



flash