Търси в сайта...

Койна Русева става адвокат на мафията

Тази неделя в сериала "Под прикрите" влиза още един ключов образ - Бояна Василева ( Койна Русева), адвокат на Джаро. След хитрия план на Джаро, да залови къртицата в редиците си, Мартин е в капан.

Ако не предупреди инспектор Попов, че сделката, за която е докладвал е постановка, часовете на Марто са преброени. Младия агент ще рискува всичко, за да се спаси от създалата се ситуация, но дали това ще е достатъчно.

Изпитанието за психиката на Мартин става още по-тежко, когато босът му заповядва да убие нелоялен дилър. Докъде може да стигне един агент под прикритие? Готов ли е на всичко в името на мисията си.

Бояна Василева е умна, хладнокръвна, амбициозна, добър манипулатор и много предпазлива. За повечето хора е обвита в загадъчност и мистерия. Мрази публичността. Компенсира външния си вид с интелект. Няма изгубено дело. Умее да предизвиква безусловно доверие. Включително и това на Джаро. Василева е единствената, пред която той си позволява да се разкрива повече от допустимото. Бояна е влюбена в Туджаров от години, но той не вижда в нея друго освен верен съюзник в игрите си.



flash