Виж първия голям победител в "Твоето щуро събуждане" 2015! (видео)

Преди няколко дена ви помолихме да споделите с нас как започва денят ви в играта "Твоето щуро събуждане". Ясно, че е с гласовете на Блондинките на Радио Fresh!, но всичко останало? Пеете ли си? Танцувате ли? Открадвате ли още две-три минути сън, прави пред огледалото в банята? 
 
Подканихме ви да ни изпратите 30-секундни клипчета, в които да ни покажете именно това. Благодарим ви за активното участие и отличните включвания, а днешният жребий посочи и първият ни голям победител, който печели уикенд за двама Светла Райкова-Митева от София. Честито!
 
Ето какво ни пише тя: "Здравейте! Пиша Ви за игратa "Твоето щуро събуждане". Изпращам Ви едно клипче на моето събуждане сутрин. Но първо да ви честитя 20-годишният Юбилей! Пожелавам Ви много здраве, много доволни слушатели и рекламодатели! Бъдете все така духовити, креативни и усмихнати! Желая Ви много прекрасни слънчеви моменти, много сълзи на щастие и радост, много прекрасни сбъднати мечти и малки подаръци от съдбата! Денят ми е винаги спорен и успешен с вас, защото сте номер 1! Благодаря Ви, че Ви има!"
 
А ето и как се буди тя:
 
 
Очакваме и вашите щури събуждания!

Свързани новини

Честито!

19.03.2024

Профилактика на Копитото

10.10.2023

Започва "Убий скоростта, спаси дете"

29.08.2023

Празник, който ще се помни!

19.05.2023

Нов проект на БФА

25.01.2023


flash