One Republic с нов сингъл: “Runaway”

OneRepublic пуснаха първото си ново парче след световния хит "I Ain't Worried" -  част от саундтрака на филма "Top Gun: Maverick“. Сингълът е озаглавен "Runaway" и заедно с него излезе и официалното видео, чиято глобална премиера бе в ефира на MTV, както и на билбордове на Paramount Times Square.

Режисьор на клипа е Томас Уитмор. Видеото е заснето по време на турнето на OneRepublic в Азия и проследява пътуването на шестимата музиканти до Хонконг, Манила, Джакарта, Сингапур, Куала Лумпур, Банкок, Тайпе и Токио. To показва и кадри от изпълнението на "Runaway" на върха на 56-етажния сингапурски хотел Marina Bay Sands, на наблюдателната площадка SkyPark, както и от дебюта на песента на 5 март 2023 г. на шоуто на OneRepublic в Тайван.

 Слушайте “Runaway”тук:

Наскоро MTV обяви, че OneRepublic ще бъде хедлайнер на Isle of MTV Malta 2023. Вече 15-та година най-големият безплатен летен фестивал в Европа, в партньорство с Malta Tourism Authority, се завръща в страната на 18 юли. Групата сподели с феновете вълнението си от участието си в официално изявление:  

"Изминаха 15 години от последното ни представяне в Малта с MTV... 15 години са твърде много време. Нямаме търпение да се върнем в тази красива страна!“ 


Свързани новини

One Republic - "Future Looks Good"

14.09.2016


flash