Джули Ангелова демонстрира цветна магия върху водещите на Радио Fresh!

Джулия Ангелова съветва: Защо е правилно да гримираме първо очите, а след това лицето?
 
Джулия Ангелова е сред най-популярните гримьори в България. Повече от 10 години е сред любимите създатели на макиаж както на известните личности, така и на стотиците клиентки, които се докосват до професионализма и голямото ѝ сърце.
 
Тя учи бизнес икономика в САЩ, след което се връща в България и завършва мениджмънт и маркетинг в УНСС. В сърцето ѝ винаги ще има място и за генното инженерство. Днес Джулия Ангелова е сред топ гримьорите у нас и е щастлива с професията си.
 
Ето какво ни разказа тя за техниката "Първо очи, после лице": "Моментът, в който бях започнала да гримирам... А аз дотогава съм виждала как се прави само един грим − как първо се слага фондьотен, коректор и пудра, а после се започват очите. Когато аз започнах да гримирам, установих, че след като е сложена първо основата, а след това се правят очите, много сенки падат долу под очите. Така, ако кожата е по-зряла, има фини бръчици и това напластяване на много пудра прави тези линии и бръчици по-видими. Друг минус е, че колкото и да се изчеткат сенките от тази пудра, винаги има един тъмен нюанс, който остава. 
 
Аз съм самоука и всичко при мен е ставало от опит-грешка. Преди много години само аз гримирах така и чувах коментари, че не е професионално. Години след това масово гримьорите работят така. От стари книги разбрах, че това е метод на стара руска школа. При мен всичко дойде от усет, едно изкуство не се учи по книга − първо ти е дар, след това ти, ако имаш желание и късмет, го доразвиваш. Уча се с опита си и до ден-днешен", споделя Джулия Ангелова, която гримира някои от най-популярните личности в България.

Свързани новини

Най-очакваното модно събитие

20.02.2024

Кой е цветът на 2024?

19.01.2024

Пробуждане на модата

21.11.2023

Секс иконата захвърли веригите на грима

11.10.2023

Всичко е розово!

24.07.2023


flash