Меломанът сПицата

С него не трябва да спориш по две теми – пица и пънк рок. Съветваме те да го почерпиш една-две бири и ще ти разкаже всичко, което трябва да се знае за най-ъндърграунд местата в твоя град, и тайната съставка на вкусната домашна пица.
 
Това е сПицата и той обича пица почти колкото пънк рок и цялата пънк мода. Ще го откриеш на всяко пънк парти, облечен в любимото кожено яке и нахално навирил гребена си. От пръв поглед е ясно, че е строг почитател на индивидуализма.
 
сПицата не се съобразява с тенденциите в музиката и модата. Не търпи съвети каква трябва да е пицата му – в неговия речник няма място за веган, без глутен и т.н. Толерира само Маргарита – жена си, не пицата. Има 182 рецепти за домашна пица и всичките ги прави само вкъщи, под звука на SexPistols или TheRamones. Мечтае да има нова кола, за да стига по-бързо до кварталния Kaufland.
 
 
 
- Здравей, сПица, представи се с две думи на феновете ни.
 
- Здравейте, маниаци, аз съм сПицата и обичам пицата колкото пънк рока. Има две неща, които вървят с бирата и това са яката жица и лютата пица!
 
- Спица, как откри любовта си към италианската кухня и ъндърграунд саунда?
 
- Всичко започна с едно легендарно парче пеперони и “Allthesmallthings” на Blink 182. Все пак това са основните съставки на всяко яко парти – много пънк, пого и пица на корем. И всички са щастливи.
 
- Пица звучи комерсиално – всеки я харесва.
 
- Не се съобразявам с мнението на другите – слушам всичко от SexPistols до TheRamones и си ям пицата с кеф. TheVandals са си го казали най-ясно в PizzaTran. Ако не я знаеш – пусни си я.
 
- Откъде си поръчваш пица?
 
- Пицата си я правя сам. Не разчитам на разни модерни експерти, които ще ми дават акъл, че пицата ми трябва да е веган, без глутен и разни там добавки. Затова си ходя в кварталния Kaufland и си избирам сам продуктите. От мен да знаеш – достатъчно е да използваш свежи и качествени продукти.
 
- Вървиш срещу тенденциите, така ли?
 
- Вървя към една чисто нова кола. В Kaufland са пуснали игра с награда BMW 520 – отиваш, пускаш талони и участваш в томбола. Какво да ти кажа – имам си една мечта да ходя да си пазарувам за пицата ми с лъскава кола.
 
- сПица, пожелаваме ти късмет.
 
- Благодаря, но да знаеш, че съм роден под щастлива пънк звезда.
 
Повече за играта можете да прочетете как на www.kaufland.bg/igra
 
 
 
 


flash