"Клуб на майките" в Bulgaria Mall

През 2017 Bulgaria Mall стартира най-новия си семеен проект, наречен "Клуб на майките". Както става ясно от името, фокусът на клуба е насочен изцяло към дамите с деца.
 
Основната мисия на "Клуб на майките" е да организира различни тематични, образователни и интерактивни събития в помощ на родителите, както и да предлага атрактивни оферти за пазаруване и забавления в Bulgaria Mall. Първите събития, които "Клубът на майките" инициира, са три поредни семинара Мини Академия за родители.
 
На 22 април от 10:30ч. ще се състои вторият семинар Мини Академия за родители, който ще представи селекция от интересни и полезни теми за бъдещи родители. 
 
Някога замисляли ли сте се каква е връзката между раждането и смеха? Смехотерапията става все по-актуална тема по време на бременността и след нея. Сигурно сте си задавали и въпроса как да се храним по време на бременност? А какви са първите стъпки в кърменето? Интересно е и каква е ролята на бащата по време и след раждането. И не на последно място, дали разглезваме бебето, когато го гушкаме? На всички тези и други въпроси специалисти ще споделят своето експертно мнение. Заповядайте на Мини Академия за родители в Bulgaria Mall на 22 април.
 
Подробна информация за събитието ще откриете на facebook.com/events/ParentAcademy. Може да направите своята регистрация на mini.parentacademy.bg.

Свързани новини

Bulgaria Mall: твоят коледен пътеводител

07.12.2022

ЧРД, Bulgaria Mall!

16.11.2022

#ДайЗнак с Bulgaria Mall

09.09.2022

Покани лятото у дома с Bulgaria Mall!

30.05.2022

Детски фестивал в Bulgaria Mall!

13.05.2022


flash