Търси в сайта...

15 ГОДИНИ FRESH! БЛОНДИНКИ

ПРАЗНУВАЙТЕ С НАС 15-ТИЯ РОЖДЕН ДЕН НА "ШОУТО НА БЛОНДИНКИТЕ" ПО РАДИО FRESH!

Най-забавният сутрешен блок в ефира на България - "Шоуто на Блондинките" по Радио Fresh!, празнува своя 15-ти рожден ден! 
 
Чаровните  водещи Цвети и Елeна дават на слушателите онази ежедневна доза закачлива сутрешна лудост, без която денят би бил много скучен. Всеки, който ги е чул как говорят, знае, че са нестандартни, провокативни и свежи. За своя рожден ден те ще се развихрят и ще завладеят ефира с една страхотна игра!
 
От 9 май до 2 юни вие ще станете част от празника на "Шоуто на Блондинките"! Всяка седмица Цвети и Елена ще публикуват кратко видео тук, в което ще отправят своето седмично предизвикателство. Отговорите ви ще очакваме на имейл igra@radiofresh.bg с име, телефон за връзка и изрично съгласие да публикуваме името ви, ако спечелите награда.
 
Ето какво е предизвикателството, което ви отправят тази седмица:
 
 
А наградите са много и коя от коя - по-привлекателни: ваучери на стойност 100 лв. от Луси Фешън и безжични слушалки Panasonic RZ-B100WDE-K от slushalki.net всяка седмица, и три големи награди в края на играта: телефон Nokia Х30 5G с три години гаранция, уикенд за двама в комплекс Uva Nestum Wine & SPA с дегустация на вино и винен спа ритуал, и хидромасажен панел от спонсора на кампанията Интер Керамик!
                       
Продуктите на Интер Керамик създават усещане за елегантност и финес в съчетание с функционалност и висока ефективност,  независимо дали става дума за баня, изискана кухня или spa. Компанията разполага с модерно оборудван собствен производствен отдел и линии за асемблиране, както и специализиран сервиз. Високо качество и надеждност са в основата на концепцията  на Интер Керамик, за да гарантира удовлетворение на своите клиенти. За повече информация: interceramicbg.com.
 
Официални правила за участие и срок на промоцията: 09.05-05.06.2023 г. 
 
Списък на спечелилите:
Седмица 1

Кремена Стоянова (ваучер от Луси Фешън)
Владимир Димитров (безжични слушалки от Slushalki.net)
Седмица 2
Мариана Атанасова (ваучер от Луси Фешън)
Иван Дочев (безжични слушалки от Slushalki.net)
Седмица 3
Габриела Костадинова (ваучер от Луси Фешън)
Светослав Георгиев (безжични слушалки от Slushalki.net)
Седмица 4
Анна Димитрова (ваучер от Луси Фешън)
Тихомир Конов (безжични слушалки от Slushalki.net)
 
Телефон Nokia Х30 5G: Даяна Георгиева
Уикенд за двама в комплекс Uva Nestum Wine & SPA: Милена Кудинева
Хидромасажен панел от Интер Керамик: Антония Антова 

flash