"I Am: Celine Dion" с рекордна гледаемост в Prime Video

 
Но това не е единствената важна новина за певицата. Продукцията "I Am: Celine Dion", която разказва за необикновения живот на Селин през последните години, се превърна в най-гледания документален филм в стрийминг платформата Prime Video. Този успех се отразява и на продажбите на нейната музика. След премиерата на "I Am: Celine Dion" на 25 юни "стриймовете от каталога на Дион са се увеличили с 33% в световен мащаб", съобщават от Amazon MGM Studios.
 
 
Филмът, режисиран от Айрийн Тейлър, показва как Селин се прославя в родния си Квебек, издавайки първия си албум само на 13-годишна възраст. Впоследствие тя продава над 250 милиона албума, печели 6 награди "Грами" и записва спечелилaта "Оскар" тема на "Титаник" - "My Heart Will Go On". 
 
Селин Дион украси корицата на Vogue France и разказа за живота си с болестта
 
В "I Am: Celine Dion" изпълнителката говори откровено за диагнозата си "синдром на скования човек" - изключително рядко неврологично разстройство, което се проявява за първи път в нейния живот преди 17 години. Състоянието ѝ се влошава до степен, в която понякога е почти невъзможно да пее - или да контролира тялото си изобщо. 
 
 
"Този филм се роди в резултат на изключително доверие", казва Айрийн Тейлър в изявление. "Селин ме допусна до себе си в момент, в който повечето биха се отдръпнали. Реакцията на света е доказателство за автентичността на историите, както и за отговорния ангажимент гласът ѝ да бъде чут отново."
 
Дълбоко емоционалното изпълнение на Селин Дион в Париж не се дължи само на мощните ѝ вокали, но и на историята, която стои зад гласа ѝ.

Свързани новини

Олимпийският комитет отрече слуховете

01.08.2024

Голямото завръщане на Селин Дион

29.07.2024

''Ако не мога да ходя, ще пълзя"

18.06.2024

Чакаме премиерата на 25 юни

29.05.2024

Завръщането на легендата

23.04.2024


flash