Адел отново слиза от сцената, иска да става студентка

Певицата заяви намерението си отново да си даде почивка по време на фен среща в Лос Анджелис.
 
Само преди два дни британката пусна видеоклип към последната си песен "I Drink Wine", но се оказа, че не това е толкова важно, колкото желанието ѝ да е студентка, пише life.dir.bg.
 
Веднага след спектаклите в Лас Вегас, в легендарния хотел Caesars Palace през ноември, тя започва обучението си. "Ако не бях успяла с пеенето, мисля, че със сигурност щях да бъда учителка. Струва ми се, че би ми харесало да преподавам английска литература", отбелязва тя и допълва, че използва страстта си към английската литература в това, което прави, но би искала да бъде още по-добра. Адел ще се обучава онлайн. "Това е планът ми за 2025, просто да получа диплома".
 
 
Новината ще бъде музика за ушите на бившата ѝ учителка по английски език г-жа Макдоналд, която миналата година изненадващо се срещна със звездата по време на концерта на ITV UK, посветен на завръщането на Адел и заяви колко се гордее с възпитаницата си. Певицата е завършила Британското училище за сценични изкуства и технологии, преди да се превърне в звезда на световната поп сцена. Но винаги е съжалявала, че не е продължила обучението си.
 
 
За певицата това е поредно предизвикателство, след като направи шестгодишна пауза в кариерата си, през която успя не само да се разведе, но и да се пребори с наднорменото си тегло.

Свързани новини

Лас Вегас ще трябва да почака Адел

29.02.2024

8 години по-късно...

02.02.2024

Адел призна за най-големия си страх

01.02.2024

Адел атакува ново поприще

27.11.2023

Горчиво!

21.11.2023


flash