Бритни Спиърс ще издаде книга за живота си

40-годишната певица е подписала договор за 15 милиона долара с издателство "Simon & Schuster" за мемоарна книга, съобщи life.dir.bg. Новината за договора идва три месеца, след като съдията прекрати 13-годишното попечителство над изпълнителката. 
 
 
През последните няколко месеца поп звездата говори открито за отчуждението си от семейството - баща си Джеймс, майка си Лин и сестра си Джейми Лин Спиърс. "Това послание е към моето семейство. За това, че ме наранявате много по-силно, отколкото някога ще разберете!", написа тя в социалните мрежи през октомври. "Знам, че настойничеството е на път да приключи, но все още искам справедливост!"
 
 
Певицата, която твърди, че през последното десетилетие е била изправена пред "злоупотреба с настойничеството", все още е въвлечена в съдебни битки с баща си, който поиска тя да продължи да плаща съдебните му такси, въпреки че попечителството му над нея беше прекратено през ноември миналата година.
 
През януари блондинката подаде документи в отговор, в които твърди, че той  е нарушил калифорнийските стандарти за поведение с финансовите си нарушения, докато е действал като неин настойник. От своя страна, Джеймс заяви, че винаги е искал най-доброто за дъщеря си.
 
Докато течеше съдебното заседание за обсъждане на съдебните такси на 19 януари, съдия Бренда Пени от Лос Анджелис не взе решение относно искането на родителя ѝ, а вместо това предпочете то да бъде обсъдено на заседание на 27 юли.
 
 
Миналата седмица носителката на "Грами" сподели в профила си в Инстаграм писмото, което е получила от Конгреса на Съединените американски щати, подписано от конгресмените Чарли Крист и Ерик Суалуел и включващо покана за среща.

Свързани новини

Готви ли Бритни Спиърс нов проект ?

06.02.2024

Изненадващо действие от Бритни Спиърс

02.02.2024

Бритни Спиърс опроверга слуховете

05.01.2024

Честит рожден ден, Бритни!

05.12.2023

Борба за мемоарите на Бритни Спиърс

15.11.2023


flash