Britney Spears е свободна, но с това сагата не свършва

Съдът в Лос Анджелис отне окончателно от бащата на Britney Spears попечителството над певицата и нареждането е с незабавна ефективност. Новината за феновете и за самата изпълнителка е голяма, тъй като в продължение на 13 години татко Spears контролираше живота и парите на дъщеря си. Певицата публикува късче от райско място, където празнува заедно с годеника си, Sam Asghari, а малко по-късно и много провокативна снимка, на която е съвсем гола и само няколко емотикона са закрили стратегически места.
 
 
Има причини попзвездата да е щастлива от развитието на ситуацията, тъй като делото за освобождаване от попечителство се точи от 2008. Сега съдия Brenda Penny се е аргументирала, че намира ситуацията за непоносима и че създалата се токсична среда изисква отстраняване на James Spears. 
 
 
Припомняме, че заради "разпоредбите" на баща си Britney не е имала право да право да шофира, да има деца и дори да се омъжи за годеника си. Излязоха и още по-стресиращи факти: че бащата е снимал Britney в спалнята и след това се е опитвал да я шантажира.
 
Адвокатът на певицата Mathew Rosengart обаче беше категоричен, че с това делото не приключва - сега той ще търси начин "с всички легални средства" бившият опекун и онези, които са му били съучастници, да получат заслуженото заради тормоза и злоупотребите с Britney.

Свързани новини

Бритни Спиърс записа песен с Елтън Джон

26.08.2022

Бритни Спиърс се завръща

09.08.2022

Тъжна новина от Бритни

16.05.2022

Бритни Спиърс чака дете

12.04.2022

40-годишната звезда ще пусне мемоари

23.02.2022


flash