Поли Генова с концерт на брега на морето

Поли Генова ще зарадва феновете си с концерт на брега на морето този петък. 
 
На 19 август певицата и нейните музиканти ще свирят във Варна на сцената на клуб Ментол. Специалните концертни версии на хитовите песни на Поли, които публиката успя да чуе през миналата година на нейното #1 турне в страната, ще бъдат представени и пред варненска публика. Музикантите ще изпълнят и най-новата песен на Поли Генова "Give Me Your Love", която излезе в началото на лятото и вече се превърна в една от любимите на родните меломани. 
 
Най-излъчваната българска изпълнителка за изминалата 2021, според официалната класация на международната мониторинг компания BMAT и ПРОФОН с хитовете си "Last Night" (№1 излъчвана песен за 2021) и "No More" (№3 най-излъчвана песен за 2021), даде заявка за пореден силен хит. Още с премиерата си, песента "Give Me Your Love" дебютира директно в Топ 10 на официалната класация за българска музика и продължава да бъде между десетте най-ротирани български песни в родния ефир четвърта поредна седмица. 
 
Поли Генова и Любо Киров с първи дует и изискано видео, заснето в южна Италия
 
Летният хит на Поли Генова "Give Me You Love" е придружен от бляскаво видео. Снимките за него се провеждат в Сърбия, а режисьори на атрактивната продукция са Джийсън Брад Люис и Люба Радойевич. Действието се развива из колоритните улиците на нощен Белград, които красивата певица обикаля в емблематичен автомобил Lincoln Continental, придружена от личен шофьор. 
 
В края на лятото Поли Генова обещава освен още многобройни срещи с феновете си и много други изненади до края на годината.

Свързани новини

Празнична изненада от певицата

21.12.2023

Коледно настроение от Поли Генова

05.12.2023

Шоуто е утре!

15.11.2023

Световният лейбъл работи с нашето момиче

30.10.2023

Взривоопасна комбинация

30.06.2023


flash