Търси в сайта...

Поли Генова с нова заявка за летен хит - "Give Me Your Love"

Днес е официалната премиера на новия сингъл и видео на Поли Генова към песента "Give Me Your Love". Песента продължава линията на диско звученето от 80-те, типично за последните няколко сингъла на Поли. 
 
За заснемането на видеоклипа към песента Поли и екипът ѝ са се доверили на чуждестранен екип. Снимките на видеото се провеждат в Сърбия, а режисьори на продукцията са Джийсън Брад Люис и Люба Радойевич. Действието се развива из колоритните улиците на нощен Белград, които красивата певица обикаля в емблематичен автомобил Lincoln Continental, придружена от личен шофьор.
 
 
"За първи път, освен с авторите на песента, работим с чужд екип и по видеото. За мен и моя екип няма граници и съм благодарна на всички за дързостта и това смело да експериментираме с всеки следващ проект, така че резултатът да бъде повече от впечатляващ", споделя Поли за най-новия си проект.
 
Съвсем скоро зрителите ще могат да се потопят и в магията "зад кадър" и да се насладят на късометражен филм, в който самата Поли Генова разказва любопитни подробности около заснемането на видеоклипа. Ексклузивните кадри ще бъдат налични в нейния официален канал в YouTube.

Свързани новини

Нова песен от Поли Генова

13.01.2023

Поли Генова с коледен албум

05.12.2022

Поли Генова с нов сингъл

10.11.2022

Поли Генова ни води към Лапландия

07.11.2022

Крайбрежен концерт от Поли

17.08.2022


flash