Търси в сайта...

LAST NIGHT на Поли Генова е лидер в горещите 100 на Fresh!

Класацията Top 100 на Radio Fresh! за 2021 година е факт.
 
В изключително конкурентното подреждане на осемчасовата класация, която бе излъчена на живо в ефира, стана ясен и лидерът по излъчване през годината.
 
Поли Генова с хита си "Last Night" оглави класацията и добави към щастливите си събития през отминаващата година още едно - това да стане лидер в Горещите 100 на Radio Fresh! 
 
Песента е създадена от екипа, който стои и зад хита на Поли "How we end up". Автор на музиката е световноизвестният композитор и продуцент naBBoo, работил със звезди като Кайли Миноуг. Текстът пък е написан от талантливата изпълнителка Romy Dya, позната на публиката с хита си "So Far Away" заедно с David Guetta и Martin Garrix. Режисьор на видеото е Томислав Михайлов – Чочо.
 
Водещите на чарта, Цвети и Тео, веднага се свързаха с изпълнителката, която беше изключително развълнувана и обеща много нови музикални предизвикателства за предстоящите 365 дни. Ето какво още сподели Поли в ексклузивно интервю за Fresh!: 
 
 
Годишната класация на Radio Fresh! се излъчи на живо на 23-ти декември от 10 до 18 часа, с водещи Цвети от "Шоуто на Блондинките" и Тео от "Шоуто на Тео". Феновете на най-горещите хитове могат да вдигнат градуса на настроението си отново с повторенията на празничния чарт на 31 декември от 16 часа до полунощ и на 2 януари от 12 до 20 часа.
 
През цялото време на лайфа на класацията телефонната линия и фейсбук страницата на медията бяха отворени за вашите предположения кой ще е лидерът в  Горещите 100 на любимото радио. 
 
Двама от слушателите, избрани на принципа на жребия, спечелиха страхотни награди: оригинални албуми на The Weeknd и Zayn, както и специално брандирана термо чаша на любимото Radio Fresh!.
 
Едната от наградите отиде за слушател, който се е включил в играта, независимо дали е познал най-големия хит, а другата - за слушател, който директно е "стрелял" с името на Поли Генова. Късметлиите са Златина Войводова и Емилия Неделчева. 

Слушайте повторенията на празничната класация на 31 декември от 16 часа до полунощ и на 2 януари от 12 до 20 часа. 


Свързани новини

Премиера с кауза от Поли Генова

10.06.2024

Радио Fresh! празнува рожден ден

06.05.2024

Ето ги Горещите 100 на Радио Fresh!

22.12.2023

Празнична изненада от певицата

21.12.2023

Коледно настроение от Поли Генова

05.12.2023


flash