LAST NIGHT на Поли Генова е лидер в горещите 100 на Fresh!

Класацията Top 100 на Radio Fresh! за 2021 година е факт.
 
В изключително конкурентното подреждане на осемчасовата класация, която бе излъчена на живо в ефира, стана ясен и лидерът по излъчване през годината.
 
Поли Генова с хита си "Last Night" оглави класацията и добави към щастливите си събития през отминаващата година още едно - това да стане лидер в Горещите 100 на Radio Fresh! 
 
Песента е създадена от екипа, който стои и зад хита на Поли "How we end up". Автор на музиката е световноизвестният композитор и продуцент naBBoo, работил със звезди като Кайли Миноуг. Текстът пък е написан от талантливата изпълнителка Romy Dya, позната на публиката с хита си "So Far Away" заедно с David Guetta и Martin Garrix. Режисьор на видеото е Томислав Михайлов – Чочо.
 
Водещите на чарта, Цвети и Тео, веднага се свързаха с изпълнителката, която беше изключително развълнувана и обеща много нови музикални предизвикателства за предстоящите 365 дни. Ето какво още сподели Поли в ексклузивно интервю за Fresh!: 
 
 
Годишната класация на Radio Fresh! се излъчи на живо на 23-ти декември от 10 до 18 часа, с водещи Цвети от "Шоуто на Блондинките" и Тео от "Шоуто на Тео". Феновете на най-горещите хитове могат да вдигнат градуса на настроението си отново с повторенията на празничния чарт на 31 декември от 16 часа до полунощ и на 2 януари от 12 до 20 часа.
 
През цялото време на лайфа на класацията телефонната линия и фейсбук страницата на медията бяха отворени за вашите предположения кой ще е лидерът в  Горещите 100 на любимото радио. 
 
Двама от слушателите, избрани на принципа на жребия, спечелиха страхотни награди: оригинални албуми на The Weeknd и Zayn, както и специално брандирана термо чаша на любимото Radio Fresh!.
 
Едната от наградите отиде за слушател, който се е включил в играта, независимо дали е познал най-големия хит, а другата - за слушател, който директно е "стрелял" с името на Поли Генова. Късметлиите са Златина Войводова и Емилия Неделчева. 

Слушайте повторенията на празничната класация на 31 декември от 16 часа до полунощ и на 2 януари от 12 до 20 часа. 


Свързани новини

Ето ги Горещите 100 на Радио Fresh!

22.12.2023

Празнична изненада от певицата

21.12.2023

Коледно настроение от Поли Генова

05.12.2023

Шоуто е утре!

15.11.2023

Световният лейбъл работи с нашето момиче

30.10.2023


flash