Търси в сайта...

Britney Spears с право на нов адвокат по делото за премахване на попечителството

Britney Spears получи право да си избере адвокат, който да ѝ помогне за премахване на попечителството, предадe life.dir.bg. Това се определя като малка победа на поп звездата.
 
На поредното заседание, участвайки чрез телефонна връзка, тя през сълзи поиска от съда баща ѝ Jamie Spears да бъде незабавно отстранен от управлението на нейните бизнес дела. 
 
 
Родителят на певицата бе определен от съда за неин попечител през 2008 заради сериозните психични проблеми, които тя имаше. В момента той е единственият човек, който може да се разпорежда с нейните финанси. Смята се, че те са около 60 милиона щатски долара.
 
"Позволявате на баща ми да руши живота ми", заяви изпълнителката пред съдията Brenda Penny. "Трябва да отстраня баща си и да го обвиня в злоупотреба с попечителството". Britney Spears говори 10 минути, като заяви също, че винаги "изключително много се е страхувала" от Jamie.
 
Тя сподели също, че ѝ е омръзнало от многобройните оценки на психичното ѝ здраве през изминалите 13 години и поиска да бъде сложен край на попечителството. "Не съм перфектен човек... но тяхната цел е да ме накарат да се чувствам луда", смята Spears. Подробности за здравословните ѝ проблеми досега не са оповестявани публично.
 
Britney Spears свидетелства прoтив своя баща
 
Съдията Penny одобри бившия федерален прокурор Mathew Rosengart да представлява певицата, след като досегашният ѝ назначен от съда адвокат се оттегли. Rosengart, който е защитавал интересите на холувудски звезди като Steven Spielberg и Sean Penn, обяви, че целта е да се сложи край на попечителството на Britney Spears. Той призова баща ѝ незабавно да се оттегли от ролята си на попечител. Певицата изрази задоволство от новия си защитник. Адвокатът на Jamie Spears пък обяви, че много от оплакванията на дъщерята са несъстоятелни. Пред съдебната зала в Лос Анджелис фенове на блондинката крещяха "Свобода за Britney".
 
Следващото заседание по делото за попечителството е насрочено за 29 септември.

Свързани новини

Бритни Спиърс записа песен с Елтън Джон

26.08.2022

Бритни Спиърс се завръща

09.08.2022

Тъжна новина от Бритни

16.05.2022

Бритни Спиърс чака дете

12.04.2022

40-годишната звезда ще пусне мемоари

23.02.2022


flash