Търси в сайта...

Netflix с нов филм за Britney Spears

Документалният филм за певицата Britney Spears "Framing Britney Spears" сериозно разбуни духовете.
 
Феновете не спират да разискват качествата на лентата, посветена на драмата в живота на Britney, а именно - последното  решение на съда, което остави на баща ѝ да контролира делата и имуществото ѝ. 
 
Jamie Spears все още е попечител над 38-годишната си дъщеря, след като преди повече от 12 години пое тези права. Причината -  психическото разтройство на певицата, което на практика я остави без контрол върху собствения ѝ живот. Темата очевидно е многопластова и предизвиква огромен интерес. 
 
Стана известно, че стрийминг гигантът Netflix също подготвя документален филм за певицата, а поради огромния интерес в момента, продукцията едва ли ще се бави дълго. Междувременно, таблоидният сайт TMZ написа, че самата Spears също иска да прави филм за себе си. Така отпадат въпросителните дали певицата най-сетне ще даде интервю. Засега тя отказва срещите си с журналисти, както и всякакви коментари върху противоречивия документален филм за нея.
 
Режисьор на проекта на Netflix e Erin Lee Carr. Според информацията тя е започнала работа по продукцията преди премиерата на "Framing Britney Spears" на Hulu и New York Times. Вчера филмът беше излъчен и в Англия.  
 
Името на Carr е познато в документалистиката. Последно тя е била част от създателите на "At the Heart of Gold" - филм за сексскандалите в олимпийската спортна гимнастика. 
 
Историята на Spears действително е прецедент. Въпреки таблоидната страна на нещата, проблемите на изпълнителката са сериозен правен и морален казус. Това накара хиляди поддръжници на звездата да се обединят в онлайн каузите #FreeBritney и #SorryBritney, а темата да не слиза от страниците на световните медии. 

Свързани новини

Britney Spears с право на нов адвокат

16.07.2021

Britney Spears остана без мениджър

07.07.2021

Britney Spears прoтив баща си в съда

24.06.2021

И Britney ще споделя с Oprah

23.03.2021

Justin Timberlake с публично извинение

15.02.2021


flash