Razkosh.bg - твоят онлайн магазин за подаръчни кошници за всеки повод!

Онлайн магазин razkosh.bg предлага внимателно подбрани подаръчни кошници за всеки специален момент - от празници и лични поводи, до корпоративни подаръци, нашите кошници са израз на стил и грижа. Всяка кошница е създадена с мисъл за радостта, която ще поднесеш.
 
Магазинът предлага сладки, солени, здравословни и премиум кошници, но се отличава с протеиновите кошници и кошници с бебешка козметика. Стандартната доставка с Еконт е безплатна за всяка поръчка, а за София имате възможността и за експресна доставка в рамките на деня.
 
А сега можеш да спечелиш една от великолепните кошници на Razkosh.bg! Коментирай с линк от сайта razkosh.bg на кошницата до 150 лв., която би се зарадвал/а да получиш като подарък! В края на седмицата трима от вас ще спечелят разкошния подарък, който сами са си избрали!
 
Обратно на всички очаквания онлайн магазин razkosh.bg вярва и смело твърди, че числото 13 носи много късмет! И споделят своята увереност, като дават възможност на всяко 13-то число от месеца да получаваш 13% отстъпка на всички продукти в сайта с промокод RAZKOSH13.
 
Перфектно изпълнение: всеки детайл е важен за нас – от подбора на продукти до представянето им в красиво аранжирана кошница.
Богат избор и широк асортимент: от протеинови кошници за спортисти до премиум предложения за специални поводи.
Премиум качество: нашите кошници съчетават в себе си изискани продукти, които подчертават всеки специален момент.
Направи си сам: персонализирай своята кошница, като избереш любимите си продукти и създадеш уникален подарък, съобразен с твоите желания.
 
Направи всеки момент разкошен с нашите специално подбрани кошници – за всеки повод и вкус!
 
Официални правила за участие и срок на промоцията: 07-11.10.2024 г. 
 
Списък на спечелилите:
Антоанета Чакърова
Ивелина Стоянова-Петрова
Kalina Todoranova

Свързани новини

Стартът на изложението е днес!

18.10.2024

Спечели награда от Santo Volcano Spa

15.10.2024

Спечели в играта на Human Pharma

14.10.2024

Денят минава, но гримът остава с AVON

09.10.2024

Спечели награда в играта на Botalife!

07.10.2024


flash