Logitech - избор на точните офис продукти със съветите на Блондинките!

Вълнуващ, необятен и цветен. Такъв е светът на Logitech. Работѝ удобно, създавай съдържание, изразявай себе си - у дома, в офиса, навсякъде - с качествената периферия от Logitech!
 
Опитай късмета си в играта на Logitech във Facebook страницата на Радио Fresh! Напиши ни под поста за играта отговора на въпроса на деня и можеш да спечелиш страхотна награда!
 
Жребий ще решава в края на деня кое ще е името на слушателя, който ще печели комплект мишка Logitech Pebble Mouse 2 M350S + клавиатура Logitech Pebble Keys 2 K380s
 
Слушай и "Шоуто на Блондинките", за да научиш повече!
 
 
Безжична мишка Logitech Pebble Mouse 2 M350S - тънка, компактна Bluetooth мишка с програмируем бутон
 
Излезте от клишето. Бъдете оригинални. Добавете частица от своята цветна натура във всекидневието си с Pebble Mouse 2. Това е минималистична, тънка и заоблена мишка, проектирана да се откроява. С уникален дизайн, Pebble Mouse 2 се предлага се в цяла палитра от цветове – Graphite, White, Rose, с повече от 50% рециклирана пластмаса, за да си изберете разцветка, която отразява настроението ви. Нейният лек и преносим дизайн означава, че можете да я пуснете в чантата си навсякъде и по всяко време. 
 
Pebble Mouse 2 M350s позволява да работите безшумно и без разсейване благодарение на технологията за безшумни кликвания, която премахва 90% от шума при кликване. С приложението Logi Options+, ще можете да персонализирате средния бутон на мишката, за да извършвате всекидневни действия, като копиране и поставяне, заснемане на екрана и отваряне на определено приложение, за да правите всичко по своя начин. 
 
Превключвайте между 3 от устройствата си с натискането на Easy-Switch бутона. Pebble Mouse 2 M350s идва с до 24 месеца живот на батерията, за да работите по-дълго и без притеснения. Мишката е съвместима с Windows, macOS, iPadOS, и Android. Работи с Chromebook.
 
 
Безжична клавиатура Logitech Pebble Keys 2 K380s - тънка, минималистична Bluetooth клавиатура с програмируеми клавиши
 
Добавете частица от своята цветна натура във всекидневието си с Pebble Keys 2 K380s. Клавиатурата се предлага в цяла палитра от цветове – Graphite, White, Rose, с повече от 45% рециклирана пластмаса, за да си изберете разцветка, която отразява настроението ви. Компактният ѝ, лек и преносим дизайн ви позволява да носите любимата си клавиатура навсякъде със себе си. Освен това няма да смущавате околните, тъй като кръглите ѝ нископрофилни тихи клавиши позволяват да работите безшумно и ви носят усещане като при писане на лаптоп. 
 
Шорткът клавишите ви дават постоянен достъп до заснемане на екрана, търсене, гласово диктуване, меню с емотикони и още, за да работите по-интелигентно. С приложението Logi Options+, ще можете да персонализирате 10-те F-клавиша, за да извършвате всекидневни действия, като копиране и поставяне, настройка на яркостта на екрана, и отваряне на определено приложение, за да правите всичко по своя начин. 
 
Превключвайте между 3 от устройствата си с натискането на Easy-Switch клавишите. Pebble Keys 2 K380s идва с до 36 месеца живот на батерията. Съвместима с Windows, macOS, iPadOS, iOS и Android. Работи с Chromebook.
 
Такъв е светът на Logitech: с необятен избор на офис периферия!
 
Официални правила за участие и срок на промоцията: 29.07-2602.08.2024 г. 
 
Списък на спечелилите:
29.07 Мира Колева 
30.07 Василка Коджабашева 
31.07 Цветелин Янев
01.08 Angelova Simeona 
02.08 Тодорова Ева

Свързани новини

Играй с Радио Fresh! и Youshop.bg!

09.09.2024

Спечели с Радио Fresh! и AVON

08.09.2024

"Училище, здравей!" с Радио Fresh!

02.09.2024

Спечели билет и среща с Ед Шийрън!

15.08.2024

Спечели новия премиум смартфон на HMD!

05.08.2024


flash