Създай своя по-красива версия с Milagros Laser Center!

На испански "milagros" ознавача "чудеса" и точно това предлага Мария Димитрова, която през 2019 година създава Milagros Laser Center - бутиков център, който залага на персонално обслужване и немско качество.
 
Мария има 5 г. стаж в Германия (и 7 години в България), учейки и специализирайки като медицински козметик, със статут на специалист по лазерна епилация. Казва, че салонът, в който е работила е предлагал изключително качество и отношение към клиента.
 
А сега и ти можеш да опиташ чудесата на Milagros и да създадеш своя по-красива версия! Започни от своята кожа, за да я усетиш мека, гладка и готова за истински красив тен. Отговори на въпроса, който ще намираш всеки ден на страницата на Радиото във фейсбук и в края на деня не един, а двама от всички, отговорили правилно, ще спечелят ваучер за лазерна епилация на стойност 50 лв. + терапия с витамин С. А в петък ще изтеглим и голямата награда за трима от всички, участвали през седмицата - ваучер на стойност 200 лв.! Подготви се за красиво лято, пълно с чудеса!
 
Официални правила за участие и срок на промоцията: 01-05.04.2024 г.
 
Списък на спечелилите:
01.04 Kalinka Atanasova, Нина Анадолиева 
02.04 Теодора Петрова, Valeria Avramova
03.04 Жоана Гаджалова, ELi Georgieva 
04.04 Даяна Георгиева, Ivanka Karadzhova
05.04 Eli Bojinova, Gergana Donkova
Голяма награда: 
Ива Тахчиева
Nikolina Varbanova 
Деница Минчева 
 
В Milagros всеки клиент получава индивидуално отношение и се чувства специален. Резултатите са на първо място и голямата гордост на Центъра са доволните им клиенти. Техниката, с която работят, е на високо ниво и е специализирана за лазерна епилация, абсолютно безопасна за употреба през лятото. 
 
И, разбира се, понеже Milagros е специализиран в епилацията, лазерът с който работият, обхваща всички типове кожа и косми. 
 
Ето някои често срещани митове, свързани с лазерната епилация:
- Лазерната епилация може да е противопоказна при жени, които не са раждали
Няма научни данни, лазерната епилация да причинява каквито и да е увреждания на женската полова и репродуктивна система. При процедурата се прониква на нанометри в кожата. Не се засягат вътрешни органи. 
- Лазерната епилация може да причини рак на кожата
Досега няма известен случай или научно изследване които да доказват възникването на рак на кожата в следствие третиране с лазер. Учените имат логично обяснение, защо е практически невъзможно лазер за обезкосмяване да причини подобно заболяване - смята се, че UV лъчите от слънцето са един от основните причинители на рак на кожата. UV лъчите са в късия спектър на светлината, докато дължината на вълната на импулса на лазерите за епилация е в дългия спектър – варира от 755 нм до 1064 нм.
- Лазерната епилация е процедура, на която се подлагат само жени
Поради хигиенични причини, всеки се обезкосмява на определени места. Например, при мъжете най-разпространените зони са "оформяне на брада’", "врат" и "подмишници". 
- Лазерните процедури са опасна за употреба през лятото  
Техниката в Milagros е абсолютно безопасна за употреба през лятото. Съвременните машини, които са създадени само за лазерна епилация, са напълно безопасни. Може да се каже, че колкото е опасно да се изложим на слънце след кола маска, толкова е опасно и след лазер. При каквито и да е процедури, на кожата ѝ трябват 3 дни, за да възстанови защитно-липидния си слой. Препоръките са да се пазим 3 дни преди и след процедурата. Ако се наложи излагане на слънце, да слагаме слънцезащитен крем.
- Премахването на окосмяването с лазерна епилация причинява враснали косми
В двйствителност, истината е точно обратната - премахването на окосмяването с лазерна епилация помага за елиминирането на врасналите косми.

Свързани новини

Спечели награда от G Point!

07.05.2024

Спечели iPhone 15 с Flip.bg

29.04.2024

Награда за твоето тяло!

22.04.2024

Спечели двоен билет за Moto Expo 2024!

16.04.2024

Спечели страхотните Huawei FreeClip!

15.04.2024


flash