Спечели награда от InaEssentials в играта на Радио Fresh!

InaEssentials - семейният български бранд за натурална козметика, който се грижи да сме прекрасни такива, каквито сме. 
 
InaEssentials е повече от козметика. Това е история за семейство, посветено на силата на природата и стремежа към натурална красота. Това е пътешествие, превърнало малката семейна традиция в любим бранд за органична козметика в над 30 световни пазара.
 
От биологичните полета до дома ви, InaEssentials контролира целия процес. Те отглеждат собствените си растения, дестилират етерични масла и създават 100% натурални продукти без вредни химични съставки в собствен производствен център в град Панагюрище.
 
Независимо дали се борите с акне, екзема, косопад или пърхот, InaEssentials предлага решения, базирани на силата на българската природа. Те вярват, че красотата и здравето идват от земята, затова се фокусират върху естествените съставки. Обединяват вековни знания и иновация, за да предоставят най-изчистената и ефективна грижа. 
 
Но InaEssentials е повече от продукти. Това е компания със социална отговорност. Те дават стотици работни места на хора от малцинствата и подпомагат тяхното препитание. Над 800 трудолюбиви ръце грижливо събират свежите розови цветове на изгрев слънце всяка година.
 
В сърцето на InaEssentials са семейството, грижата и клиентите. Те вярват в силата на природата, ценят семейната традиция и се стремят да изградят близка връзка с клиентите си. Казват, че хората, които за тях са повече от клиенти, винаги са били техния компас, който ги води в правилната посока и ги мотивира да предоставят най-доброто, на което са способни. 
 
Ако искаш да се докоснеш до магията на българската природа, участвай в играта на Ina! Нужно е само да отговориш вярно на дневния въпрос във Fаcebook страницата на Pадиото. Всеки делничен ден един от всички участници, дали правилен отговор, ще печели Рутина по избор от InaEssentials. 
 
Поради големия интерес към играта на InaEssentials, слушателите на Радио Fresh! получават 10% отстъпка при покупка от онлайн магазина им с код FRESH10!
 
И, както казват от семейството на Ina: Бъдете прекрасни такива, каквито сте!
 
Официални правила за участие и срок на промоцията: 01-05.04.2024 г.
 
Списък на спечелилите:
01.04 Mariq Rodeva
02.04 Гергана Методиева 
03.04 Мартина Маринова
04.04 Edelina Edison

Свързани новини

Спечели награда от G Point!

07.05.2024

Спечели iPhone 15 с Flip.bg

29.04.2024

Награда за твоето тяло!

22.04.2024

Спечели двоен билет за Moto Expo 2024!

16.04.2024

Спечели страхотните Huawei FreeClip!

15.04.2024


flash