Спечели билет за най-грандиозния концерт на Графа!

На 30 септември българската поп сцена ще запише в историята си най-грандиозния концерт на роден поп изпълнител.
 
Националният стадион "Васил Левски" ще се превърне в сцена на безкомпромисен спектакъл, представен от любимият на поколения певец Влади Ампов-Графа.
 
ИСКАШ ЛИ ДА БЪДЕШ ТАМ? Радио Fresh! ще се погрижи за това! Отговори на въпроса, който ще намериш на страницата ни във фейсбук в 14ч. и в края на шоуто си DIA ще изтегли късметлията, който ще спечели билет за концерта!
 
Официални правила за участие и срок на промоцията: 25-29.09.2023
 
Списък на спечелилите:
25.09 Ивалина Генчева
26.09 Деница Р. Стоянова
27.09 Полина Василева
28.09 Стоян Налджиев
29.09 Ева Георгиева
 
През последните дни организаторът на събитието Монте Мюзик разкрива подробности за шоуто, като обещава то да надмине очакванията и на най-скептичния зрител. Първото впечатление ще се формира от дизайнерската сцена с прозрачен покрив и мултимедиен гръб, на която Графа ще изпълни най-големите си хитове. Изненадите за посетителите ще започнат още в първите минути на концерта и ще градират до неговия край. 
 
Атмосферата на концерта обещава да е изключително емоционална, защото Графа е оставил зад себе си вечни български песни като "Давам всичко за теб", която много от нас свързват с първото си обяснение в любов, "Най-щастливият човек на света" за веселите мигове в живота, "Ако има рай" за скъпите за нас хора, "Да" за моментът, в който се вричаме във вечна любов, "Дим да ме няма" за случаите, когато оставяме грижите зад гърба си, "Вековна гора" за любовта към България, "Фиаско" за сериозните теми, поднесени с намигане. Списъкът продължава, песните не могат да се изброят на пръстите на ръцете ни, а най-емблематичните от тях ще си припомним под открито небе в сърцето на София на 30 септември. 
 
Все още не са обявени всички специални гости на събитието, но то ще е пример за приемственост, защото най-младата звезда е 16-годишния виртуозен пианист Ивайло Василев, лауреат на десетки международни конкурси, дете на фондация "Димитър Бербатов". Той ще акомпанира на Графа на една от най-чувствените му песни, името на която все още се пази в тайна. Представителят на младото поколение певци Тино ще се качи на сцената за хита на лятото "Фиаско". Преди месеци поп иконата Мария Илиева сама обяви радостната новина, че е гост на концерта. "Мистерията на българските гласове" - хорът, който разнася славата на българския фолклор навсякъде по света ще е специален акцент в концерта, а красивата "Вековна гора", която изпълнява с Графа ще накара сърцето на всеки българин да тупти силно, докато я слуша на живо на специалното събитие.
 
В последната събота на септември всички на стадион "Васил Левски" ще се посветят на каузата да покрепят талантливите деца на България, защото 5 лева от стойността на всеки билет са дарение за фондация "Димитър Бербатов". Всеки посетител на концерта ще допринесе и за опазването на България и природата ни, като изхвърля отпадъците си разделно в специалните пунктове, разположени на  стадиона. Организаторите препоръчват на всички да използват градския транспорт, а от Център за градска мобилност обещават допълнителни линии на градския транспорт и повече метровлакчета във вечерта на събитието.
 
От Монте Мюзик подчертават, че децата са най-желаните и специални гости на събититие, защото те са нашето бъдеще и трябва да вярват, че мечтите се сбъдват и мястото за това е България. Графа е ярък пример, че с много любов, труд и талант успешно можеш да извървиш пътя до най-блестятаща сцена в страната.
 
Цените на билетите за концерта започват от 20 лв., най-скъпите са 70 лв., има ограничено количество VIP билети на цена от 200 лв. Отстъпката за деца е 50% от стойността на редовната цена.

Свързани новини

Спечели iPhone 15 с Flip.bg

29.04.2024

Награда за твоето тяло!

22.04.2024

Спечели двоен билет за Moto Expo 2024!

16.04.2024

Спечели страхотните Huawei FreeClip!

15.04.2024

Спечели награда от Hada Labo Tokyo

15.04.2024


flash