Спечелете "Лотосоник" от Дансон и Fresh!

Знаете ли, че стресът е инцидентна реакция на опасност, след което трябва да настъпи покой?
 
Когато обаче стресът продължи по-дълго време, капацитетът на организма се изчерпва и се появяват последствия. Това е знак да забавим темпото. Ако не вземем мерки навреме, е възможно да развием някоя от новите „болести“ – инсомния, състояния на постоянно психическо напрежение, тревожност и дори бърнаут.
 
От древни времена е забелязано удивителното свойство на лотоса да успокоява нервната система. Той е едно от най-уважаваните растения на Изток и това е причината да е част от фолклора, митологията и религията на много народи. Екстрактът от цветовете му с успех се прилага в традиционната и съвременна медицина и козметика.       
                                        
Лотосоник® от Дансон е хранителна добавка, включваща в състава си семена на лотос, която подпомага регулирането на нивата на тревога, стрес и спомага за възвръщането на вътрешния баланс и спокойствие.
 
Таблетките Лотосоник® оказват благоприятно въздействие върху съпътстващи метаболитни, храносмилателни, сърдечносъдови и неврологични състояния, на които сме много по-силно податливи, когато сме под стрес. Продуктът да не се използва като заместител на разнообразното хранене.
 
А сега може да си спечелите опаковка Лотосоник®, ако участвате в играта по Radio Fresh! на нашата страница във Facebook. Вижте как да го направите ТУК.  
 
Победители: 
 
11.09 Ваня Филипова 
12.09 Петя Пепеланова
13.09 Диана Митева
14.09 Гери Николова 
15.09Теодора Кисьова Арнаудова
 
Период на играта: 11-15.09.2023. Общи условия на игрите в радио Fresh! 

Свързани новини

Всички печелят в играта на Mobisector

02.10.2023

Млада и красива кожа със Saff Beauty

02.10.2023

Графа открива нова страница в музиката

25.09.2023

Участвай в играта на Hesburger и Fresh!

25.09.2023

Спечели в играта на Gifto!

25.09.2023


flash