Училище, здравей, с перфектната раница Street

Дойде септември и е време за училище! И за да бъде весело, приятно и вълнуващо играй с Радио Fresh! и Youshop.bg!

Всеки ден ще раздаваме награди - за ученици, художници и хоби маниаци, но най-вече за най-цветните ентусиасти, които обичат креативните игри и веселите ученически истории.

Всяка сутрин в "Шоуто на Блондинките", популярни личности ще споделят в ефир своите ученически приключения. Включи се и ти - влез във фейсбук страницата на Radio Fresh! и ни разкажи най-щурите си спомени от училище!

Всеки ден с жребий ще определяме кой ще спечели дневната награда: комплект от легендарните моливи Staedtler или маркери Sharpie, а в края на седмицата теглим и голямата награда - една уникална раница Street - страхотно попадение за всеки ученик! 

Официални правила за участие и срок на промоцията: 04-19.09.2023

Списък на спечелилите:
04.09 Ива Маринова 
05.09 Вероника Стефанова
07.09 Стоян Бибишков
11.09 Цанка Маркова 
Седмичен победител: Танита Иванова
 
12.09 Dimitar Mitev
13.09 Petya Nikolova
14.09 Zina Stefanova 
15.09 Sneji Dimitrova
Седмичен победител: Boryana Zhelyazkova
 
18.09 Evdokia Ioakeim
19.09 Suzan Alieva

Street - където качеството среща младежкия стил

В постоянно променящия се пейзаж на модата, само няколко марки успешно съчетават качество, достъпност и модерност. Позволете ни да ви представим Street - създадена през 1998 г. като марка, посветена на младежката аудитория. От самото си създаване досега нашата цел остава твърда: да предоставяме несравнимо качество на достъпни цени, като същевременно  не спираме да държим във фокус дизайнерските иновации.

Създаването на ученически раници, които се харесват на учениците, изисква деликатен баланс между поддържането на тенденциите и разбирането на техните предпочитания. От решаващо значение е да държите пръста си върху пулса на актуалните модни тенденции. Ние активно работим с таргет групи от ученицина различна възраст, за да съберем информация за техните желания и вкусове. Такание създаваме раници, които не само изглеждат страхотно, но и отговарят на техните ежедневни изисквания.

Зад кулисите нашите професионални дизайнери в Словения и Хърватия вдъхват креативност на всеки продукт. Те работят неуморно, за да се уверят, че нашите артикули безпроблемно съчетават функционалност и естетика.

Производственият ни процес глобализиран, като текстилните продукти Street, като раници и несесери, се изработват в реномираникитайски предприятия, а хартиените изделия се произвеждат както в Европа, така и в Далечния изток - виж повече ТУК. 

Качеството е в основата на нашата марка. Всеки продукт с марката Street се подлага на строг контрол - от суровините до крайния продукт. Нашите раници са изработени от внимателно подбрани материали, оцветени са с подходящи и безопасни бои и са сертифицирани с всеобхватни тестове. Това ни дава увереност да даваме гаранция за качество от една или дори две години за по-високите класове раници. Тази гаранция, с продължителност която е много рядко срещана за ученически раници, обхваща дори компоненти като катарами и ципове.

От самото ни създаване марката Street започна да доминира на пазарите в Словения и Хърватия. След първоначалния успех през 2013 г., дистрибуцията на марката беше разширена в ЕС, като прадажбите на марката растат без прекъсване вече 10 години. Днес Street e сред лидерите в областта на раниците и хартиените продукти. От особена важност е водещата ни позиция в динамичните балкански страни - Словения, Хърватия, България, Сърбия, Македония, Унгария и Босна и Херцеговина, които имат доста по-практични изисквания и очаквания по отношение на цената и качество, в сравнение с потребителите в Западната част на Европа.

Нашият ангажимент се отнася и до околната среда; по-голямата част от нашите материали не съдържат PVC, което отразява нашата отдаденост на устойчивото екологичноразвитиена нашето общество.

В своята същност, марката Street олицетворява сливането на качество, мода и достъпност. Пътуването ни от производители на ученически раници до сензация в Централна и Източна Европа, подчертава нашата визия и отдаденост на потребителската удовлетвореност.

С иновативни дизайнери, непоколебимо качество и екологично съзнание, марката Street е вашият избор за безкомпромисен стил.


Свързани новини

Спечели iPhone 15 с Flip.bg

29.04.2024

Награда за твоето тяло!

22.04.2024

Спечели двоен билет за Moto Expo 2024!

16.04.2024

Спечели страхотните Huawei FreeClip!

15.04.2024

Спечели награда от Hada Labo Tokyo

15.04.2024


flash