Зарадвайте детето си за 1-ви юни с подарък от Fun Smart Toy

"В търсене на най-добрите играчки за нашето дете, които да подпомагат неговото развитие, да са качествени и безопасни, ние създадохме Fun Smart Toy - образователни дървени играчки и книжки" – споделят създателите Христина и Александър и продължават: "Нашата мотивация, която ни подтиква да работим безспирно над идеята е, че вярваме в нея и в това, че детското развитие и образование вървят ръка за ръка с висококачествените играчки, които помагат на детето да учи чрез игра".
 
Всички продукти, които може да намерите във Fun Smart Toy, са внимателно подбрани и са направени с нетоксични бои и мастила. В онлайн магазина funsmarttoy.com може да откриете бебешки бамбукови съдове за хранене със силиконова вендуза, които са собствена марка Yum Yum Bamboo, защото бамбукът е най-бързо растящата трева на планетата, при това изцяло естествена и органична алтернатива в борбата с пластмасовото замърсяване. Подобно на бамбука и силиконът е един от най-естествените природни материали за използване. 
 
Ако искате да сте сигурни, че играчките, които получавате, са едновременно образователни, функционални и  забавни, значи сте попаднали на правилното място: funsmarttoy.com.
 
А сега слушателите на Радио Fresh! имат шанс да си спечелят награда от Fun Smart Toy, ако се включат в играта тази седмица. Наградите са 2 бр. ваучери на стойност 100 лв. за онлайн покупка от funsmarttoy.com. Единият от двамата късметлии може да си ти, ако отговориш на поне един от тематичните въпроси във Facebook страницата на Радиото. Жребий след края на играта ще определи двама печеливши. 
 
За да зарадват децата за техния празник 1-ви юни, всички слушатели на на Радио Fresh! може да използват специален промокод FRESH през време на играта, за да получат 20% намаление на детски дървени играчки и бамбукови съдове при покупка от funsmarttoy.com.
 
Официални правила за участие и срок на промоцията: 22-26.05.2023 г. 
 
Наградата печелят: Бобито Бочева и Мариела Христова
 

Свързани новини

Участвай в играта на Hesburger и Fresh!

29.05.2023

"Шоуто на Блондинките" на 15 години!

09.05.2023

ОZONE.bg отваря ОZONE Live!

09.05.2023

Спечели в играта на Danhson!

24.04.2023

Открий нови емоции с AVON!

24.04.2023


flash