Бъди красива с Търговска верига ЗОРА!

Признаваме си – смарт технологиите вече са с нас навсякъде и по всяко време. 
 
Дали ще ни напомнят да пием повече вода, да си направим малко по-дълга разходка, да честитим празника на любима приятелка – използваме ги постоянно и за все повече неща, защото правят деня ни много по-организиран, по-лесен и по-приятен. 
 
Хубаво е, когато имаш персонализиран асистент, който помни всичко, свързано с теб. А още по-хубаво е, когато се грижи да изглеждаш зашеметяващо. Представи си например да разполагаш у дома със смарт уреди за твоята прическа, като от най-добрия фризьорски салон: сешоар, който запазва до 95% от естествената хидратация на косата ти и я прави още по-красива и лъскава. Или пък преса, която не само я прави идеално гладка след едно плъзване, а поддържа здравината на косъма. А какво ще кажеш за неустоими къдрици само за 15 минути с натискането на един бутон? Твърде хубаво, за да е истина? 
 
Не и този път! Благодарение на Търговска верига ЗОРА и Philips всяка домашна тоалетка се превръща в професионален салон, за да постигаш перфектна визия бързо, лесно и без необходимост от диплома. Три вълшебни уреда за стилизиране на косата от Philips – сешоар, преса за коса и автоматична маша със SenseIQ технология.
 
Вероятно се питаш какво ги прави специални? Отговорът е прост - всичко. Водени от философията си, че всяка коса е различна и заслужава уникална грижа, Philips са създали истински смарт бижута, които ще помогнат косата ти да изглежда по възможно най-добрия начин, без да се налага да правиш компромис между перфектния стил и здравия вид. 
 
А сега можеш да спечелиш едно от тези смарт бижута, като участваш в играта във фейсбук страницата на Радио Fresh! Всеки, който е отговорил вярно на дневния въпрос, участва в жребия за страхотната награда: сешоар Philips SenseIQ Compact!
 
Технологията SenseIQ в пресата и сешоара се грижи за естествената хидратация на косата всеки път, когато се стилизира, предотвратявайки нейното увреждане и изсушаване. Цифровият инфрачервен сензор на уредите непрекъснато измерва температурата на косата и се адаптира спрямо нея, а интелигентните цифрови програми са съобразени с твоите индивидуални нужди и предпочитания, подарявайки на косата изключителната грижа, която заслужава. Освен идеални резултати, пресата ще се погрижи да запази до 70% от естествената хидратация на косата и до 93% от нейната здравина.
 
А сешоарът, който прилича на истинско малко бижу, ще изсуши косата ти много по-бързо от обикновен сешоар и ще запази до 95% от нейната естествена хидратация. А ако и ти като нас обичаш закачливите къдрици, автоматичната маша ще ти помогне да оформиш косата си перфектно, знаейки че е защитена и блестяща. Уредът използва специални сензори, които измерват влагата в косата и адаптират температурата си десетки пъти в секунда, като създават удивително трайни къдрици и запазват косата жизнена и красива.
 
Можеш да разбереш повече за продуктите на Philips в сайта на Търговска верига ЗОРА или да се консултираш на място в някой от техните магазини.
 
Официални правила за участие и срок на промоцията: 06-10.03.2023 г.
 
Спечелил: Христина Йорданова 

Свързани новини

Спечели награди от Artline Beauty

20.03.2023

Покани пролетта в дома си със Spring Air

20.03.2023

Участвай в играта на Hesburger и Fresh!

06.03.2023

Красива революция от AVON

01.03.2023

Кажи "Благодаря" с козметика BeАdora!

27.02.2023


flash