Спечели награди всеки ден в играта на Ozone.bg

Черен ПЕТЪК е на Ozone.bg и набира скорост още от понеделник! 
 
Влизай в Ozone.bg всеки ден, защото всеки ден се отварят НОВИ оферти! А от 18 до 21.11 ще откриеш над 45 000 предложения с отстъпки до -60%! 
 
Но това не е всичко! Включи се в играта на Ozone.bg и Радио Fresh! и можеш да печелиш награди всеки ден! Нашите fresh водещи ще задават въпроси, които ще откриете и на Facebook страницата на Радио Fresh!. Отговорете с коментар под публикацията, а в края на деня един от вас, дал верен отговор ваучер на стойност 50 лв. за покупка от Ozone.bg!!
 
Ozone.bg е една от водещите групи онлайн магазини в България. Освен в страната, компанията работи на румънския пазар в Гърция и Хърватия. Част от групата Ozone са уебсайтовете Baby.bg, Photopavilion.bg, както и физическите магазини PULSAR.
 
Когато часовете, лекциите или работният ден приключат, идва твоето време, което отделяш само за себе си. Ozone.bg се е посветил на трудната задача да ти помогне да вземеш най-доброто от тези моменти, независимо как ще предпочетеш да ги прекараш. Забавлявай се не само, докато избираш своята нова придобивка – хитова видеоигра, дългоочакваният пъзел или любима книга, но и си подари изживяване, което ще ти помогне да превърнеш времето за себе си в истински ценни моменти. Усети музиката с топ моделите ни за слушалки, пренеси гейминга на друго ниво със супер предложенията от гейминг периферия, попълни колекцията си с мърчандайз оферти или зарадвай близките си с най-новите настолни игри, електроника или играчки!
 
Ozone.bg продължава да се разраства през годините и до днес към портфолиото се добавят допълнителни продуктови групи като книги, пъзели, мърчандайз, играчки, аудио, техника и електроника. Днес Ozone.bg предоставя не само продукти за забавление и свободното време, но и много други. Богатият продуктов каталог позволява на клиентите не само да открият това, което търсят на едно място, но и да имат избор от различни марки и разновидности на продуктите.
 
Официални правила за участие и срок на промоцията: 14-21.11.2022 г.
 
Списък на спечелилите:
14.11 Lora Manova-Dzhekova
15.11 Krasimira Dimitrova
16.11 Снежина Михайлова
17.11 Elena Yurukova
18.11 Krasimira Petrova
21.11 Elica Kircheva

Свързани новини

"Твоят футболен герой" с Pringles

21.11.2022

Осигури коледните подаръци с AVON

14.11.2022

Black Friday във Fashion Days

07.11.2022

Спечели билет за Best Kept Secret!

26.10.2022

Спечели СПА уикенд за двама в Ѕаnté Ѕра

17.10.2022


flash