Влез в час с Ozone.bg и Radio Fresh!

Кошмарът на първия учебен ден... Готви се за нови предизвикателства... Битката наближава!

Кой каза, че не може да бъде лесно?! Кой каза: Ozone.bg! 

Не чакай последния момент, а го направи сега!

Влез в час с Ozone.bg и Радио Fresh!, като се включиш в забавната игра! Ето как: 

Всеки ден нашите водещи ще изпитват знанията ви с въпрос във Facebook страницата на радиотоОчакваме вашите отговори с коментар под публикацията, а ние ще раздаваме награди всеки ден! 

В края на деня един от вас дал правилен отговор на въпроса, ще грабне ваучер за покупка от Оzone.bg на стойност 30 лв.! А в края на играта в шоуто "Power request" водещата Рая ще изтегли един от вас, който ще забрави за проблемите около първия учебен ден и ще спечели голямата награда – раница с пълен набор от ученическа пособия на стойност до 150 лв. за старт на учебната година от Оzone.bg

Влез в час с Ozone.bg - Всичко за ученика на 1 място!

Пожелаваме късмет на всички!

В Ozonе.bg можеш да намериш пълен набор от всички ученически пособия! В Ozone.bg ще откриеш и най-яката функционалност - качваш списък  с учебници и спираш да се занимаваш. Научи повече на Ozone.bg. 

Ozone.bg е една от водещите групи онлайн магазини в България.Освен в страната, компанията работи на румънския пазар, а през 2022 г. разширява дейността си в още две европейски държави – Гърция и Хърватия. Част от групата Ozone са сайтовете Baby.bgPhotopavilion.bg, както и физическите магазини PULSAR

Когато часовете, лекциите или работният ден приключат, идва твоето време, което отделяш само за себе си. Ozone.bg е създаден през 2008 г. и оттогава насам се е посветил на трудната задача да ти помогне да вземеш най-доброто от тези моменти, независимо как ще предпочетеш да ги прекараш.

Забавлявай се не само, докато избираш своята нова придобивка – хитова видеоигра, дългоочакваният пъзел или любима книга, но и си подари изживяване, което ще ти помогне да превърнеш времето за себе си в истински ценни моменти.

Усети музиката с топ моделите ни за слушалки, пренеси гейминга на друго ниво със супер предложенията от гейминг периферия, попълни колекцията си с мърчандайз оферти или зарадвай близките си с най-новите настолни игриелектроника или играчки!

Ozone.bg продължава да се разраства през годините и до днес към портфолиото се добавят допълнителни продуктови групи като книги, пъзели, мърчандайз, играчки, аудио, техника и електроника.

Днес Ozone.bg предоставя не само продукти за забавление и свободното време, но и много други. Богатият продуктов каталог позволява на клиентите не само да открият това, което търсят на едно място, но и да имат избор от различни марки и разновидности на продуктите.

Официални правила за участие и срок на промоцията: 12-21.09.2022 г.

Списък на спечелилите: 
12.09 Тихомир Конов
13.09 Илиана Чавдарова 
14.09. Биби Борисова
15.09 Надя Колева
16.09 Александър Николов
19.09 Йоана Василева
20.09 Дими Христова
Голяма награда: Snejana Chukarska

Свързани новини

Спечели новия Avon Far Away Splendoriа

12.09.2022

Почивка в планината? Мястото е Русковец

22.05.2018


flash