Спечелете петзвездна награда от Воя Бийч Резорт в играта на Радио Fresh!

Знаете ли, че на 25 юли в курортен град Свети Влас отваря врати за гости най-новият луксозен хотел  на Черноморието - Воя Бийч Резорт?
 
Той е 5 звезден Ultra All Inclusive, разполага с 350 стаи и 5 водни пързалки. Разположен е до една от най-известните български марини - пристанище Диневи. Намира се на първа морска линия. 
 
Воя Бийч Резорт е вашият най-добър избор на хотел за ол инклузив семейна почивка на плаж в България. Със своите модерни фамилни стаи и цели два A-La-Carte ресторанти, Воя Бийч Резорт предлага както разнообразие от туристически и бизнес услуги, така и блестящо кулинарно изживяване. Локацията му е в централната част на Свети Влас и на по-малко от 5 минути път с кола от центъра на Слънчев бряг. Хотел Воя Бийч Ризорт съчетава черноморския рай с прекрасни плажове, планински райони за туризъм и световна класа в ресторантите си.
 
Побързайте да резервирате вашата гарантирана петзвездна почивка на voyaresort.com!
 
А сега може да си спечелите страхотна награда от Воя Бийч Резорт, ако участвате в играта по Радио Fresh! Влезте във facebook страницата на Радиото, за да отговорете на тематичния ни въпрос с коментар под публикацията. Всички верни отговори участват в жребий в края на играта за един ваканционен пакет с три нощувки във Воя Бийч Резорт, подходящ за семейство с деца!
 
Официални правила за участие и срок на промоцията: 19-29.07.2022 г.
 
Наградата печелиVasilena Mateeva

Свързани новини

"Твоят футболен герой" с Pringles

21.11.2022

Осигури коледните подаръци с AVON

14.11.2022

Черен петък с Ozone.bg!

14.11.2022

Black Friday във Fashion Days

07.11.2022

Спечели билет за Best Kept Secret!

26.10.2022


flash