Спечелете тренировъчна програма + антицелулитни продукти от Letique Cosmetics!

Ако искате не просто да влезте във форма за лятото, а да бъдете във форма през цялата година, включете се в играта на Letique.bg и “Шоуто на Блондинките”!
 
Всеки ден, само от 13 до 17 юни, един от слушателите на Радио Fresh ще печели достъп до Проект “По-добро Аз” - 90-дневна тренировъчна програма за жени, включваща:
– 36 видео тренировки от фитнес инструктора Ангелина Тодорова;
– рецепти и професионални съвети за балансирано хранене;
– суперефективната антицелулитна козметика на Letique Cosmetics;
– достъп до тайна Facebook група за взаимна подкрепа и мотивация.
 
Тази програма е за вас, ако искате да:
• Свалите няколко излишни килограма;
• Стегнете кожата и тялото си;
• Да намалите видимостта на целулита си.
 
Как да участвате в играта: отговорете в тематичната публикация във facebook какво най-много ви мотивира, за да бъдете в добра форма и най-вече - добавете линка на един от трите проекта, който смятате, че е подходящ за вас и бихте искали да спечелите. В края на деня един от всички участвали ще спечели желаната от него опция на проекта "По-добро Аз"!
 
 
 
Не просто тренировъчна програма, а цялостна система за грижа за себе си. Ако искаш да започнеш да се храниш по-здравословно и пълноценно, да тренираш редовно и да се грижиш по-добре за тялото и кожата си, ела в Проект "По-добро Аз". 
 
Заедно с Ангелина Тодорова - професионален фитнес инструктор, сме ти подготвили 3-месечна програма с видео тренировки, съвети за балансирано хранене, супер ефективна антицелулитна козметика, взаимна подкрепа и мотивация.
 
С тази програма искаме да ти помогнем да заобичаш себе си още повече. Да се научиш да отделяш време само за теб и да се грижиш за тялото и душата си така, както заслужават. Заедно ще постигнем не просто физически напредък, а много повече от това.
 
 Letique Cosmetics:
 
С козметиката на Letique се наслаждаваш на премиални и ефективни ритуали за красота в домашни условия. Скрабовете, моделиращите гелове, както и продуктите за лице и коса на Letique комбинират силата на естествените съставки с ефективните формули.
 
В ДНК-то на бранда е любовта към себе си и грижата към тялото, което ни служи вярно. Вярваме, че красотата не е определен размер дрехи. Не е число на кантара, нито определена височина. Красотата е във всеки сантиметър, форма и извивка. Призоваваме всяка жена да се обича такава, каквато е.
 
Официални правила за участие и срок на промоцията: 13-17.06.2022 г.
 
Списък на спечелилите:
13.06 Ива Иванова-Попова
14.06 Десислава Калафирова 
15.06 Zlatka Angelova
16.06 Диляна Боянова
17.06 Ваня Великова 

Свързани новини

"Твоят футболен герой" с Pringles

21.11.2022

Осигури коледните подаръци с AVON

14.11.2022

Черен петък с Ozone.bg!

14.11.2022

Black Friday във Fashion Days

07.11.2022

Спечели билет за Best Kept Secret!

26.10.2022


flash