Магазин "Принцеса" ще зарадва за Коледа двама слушатели на Радио Fresh!

Очакваме Коледа с трепет и вълнение, макар всеки празник да носи много емоции.
 
Има начин да пренесем празничното настроение в ежедневието чрез блясъка на красивите бижута и стила на часовника, който носим. Те са с нас, радват ни и привличат погледа на хората около нас. Те са аксесоар, който издава характера на притежателя им. 
 
Сега Радио Fresh! дава шанс на двама свои слушатели да си спечелят страхотни награди – чифт златни обици и стилен часовник, предоставени ни от магазин "Принцеса".  
 
Късметлията може и да си ти. Включи се в жребия, като отговориш на някой от седмичните тематични въпроси във facebook страницата или Instagram акаунта на Радио Fresh!
 
Играта се провежда с любезната подкрепа на магазини за златна бижутерия и маркови часовници "Принцеса" - гр. София, ул. Пиротска 5 и бул. Мария Луиза 60. 
 
На всички свои клиенти, обичащи и даряващи красота, в магазина се предлага изключителна по уникалност колекция от диаманти и златна бижутерия, богато разнообразие на неповторими брачни халки и професионално гравиране, море от маркови часовници – съвършени по вид и прецизност. 
 
"Принцеса" – нека взаимно си подарим радост!
 
Официални правила за участие и срок на промоцията: 07-23.12.2021 г.
 
Списък на спечелилите:

Свързани новини

Ароматно кафе с МaxshopBG

24.01.2022

Играй с Lucy Fashion

24.01.2022

Спечели вкусни награди от ЕКО МЕС

06.12.2021

Спечели продуктите на AVON!

06.12.2021

Спечели с играта на Missha

22.11.2021


flash