Участвай в играта на FOX ​Life и разбери "Защо жените убиват"!

Дойде моментът - ролите се сменят, а местата са разменени. Жените стават неудържими!
 
Слушай "Шоуто на Блондинките" и участвай в играта на FOX ​Life! Разбери "Защо жените убиват?" Виж от 17 февруари, всеки понеделник, от 22:00 по FOX ​Life!
 
 
Всеки ден на facebook страницата на Радио Fresh! ще задаваме въпрос, свързан с новия сериал от създателя на "Отчаяни съпруги". Отговорите на въпросите ще очакваме само на igra@radiofresh.bg, заедно с име, телефон за връзка и съгласие да обявим името в случай на спечелване на наградата. Имейли без тези данни не участват в жребия! 
 
Един от всички отговорили вярно ще спечели УИКЕНД ЗА ДВАМА! Късмет!
 
"Защо жените убиват" проследява как са се променили ролите на жените през десетилетията, както и как реакциите им към предателство… не са. Първият сезон на "Защо жените убиват" описва живота на три жени, живеещи в различни десетилетия – домакиня през 60-те, хайлайф дама през 80-те и адвокатка през 2019, всяка от които се сблъсква с изневяра в брака си. Стилът в сюжета, който се развива в предградията, ще ви се стори познат, а фокусът е върху една къща, три десетилетия, но един и същи проблем.
 
В първи сезон на продукцията участват Луси Лиу, Дженифър Мишел Гудуин, по-известна като Джинифър Гудуин и Кърби Хaуъл-Баптист. Актьорският състав включва още звездно присъствие: Джак Девънпорт, Сам Джегър, Рийд Скот, Александра Дадарио, Сейди Калвано, Лео Хауърд, Алисия Копола и Кейти Финеран. 
 
Поредицата е продуцирана от ImagineTelevision Studios и CBS Television Studios. Създателят на поредицата Марк Чери, който стои зад световния хит „Отчаяни съпруги”, е изпълнителен продуцент, съвместно с Брайън Грейзър от Imagine, Франси Калфо, Майкъл Ханел и Минди Шултейс от Acme Productions и Марк Уеб. 
 
Луси Лиу (в ролята на Симон) е призната от критиката актриса, с главни роли в телевизията, киното и на Бродуей. В продължение на шест сезона тя е звезда на изключително популярната драматична поредица "Елементарно, Уотсън" в ролята на д-р Джоан Уотсън, редом с Джони Лий Милър в ролята на Шерлок Холмс. Лиу режисира епизоди на "Елементарно, Уотсън" от 2014, когато е режисьорският ѝ дебют. Други поредици, режисирани от Луси Лиу, включват премиерните епизоди на втори сезон на сериала на Netflix и Marvel "Люк Кейдж", както и американската драма "Грейсланд". Телевизионната кариера на Луси Лиу включва още признатата от критиците поредица "Southland”, "Difficult People”, "Али Макбийл”, "Кашмирена мафия", "Мръсни, секси пари", както и гост-роли в "Сексът и градът" и "Грозната Бети".
 
Официални правила за участие и срок на промоцията: 10-17.02.2020
 
Наградата печели: Ивелина Стефанова Атанасова 

Свързани новини

FLORA – синбиотик от ново поколение

24.02.2020

Спечели в играта на Revanesse

24.02.2020

Спечели слушалки HUAWEI FreeBuds 3!

20.02.2020

Включи се в играта на Bee My Bloom!

10.02.2020

Спечели с Lindor за свети Валентин!

10.02.2020

Коментари


flash