Пробвай Тусавит и се забавлявай истински в зимния FRESH празник!

Зимата идва с всичките си снежни удоволствия и емоции. Но докато се забавляваме по време на Големия FRESH празник, не бива да забравяме, че понякога януари носи неприятни изненади. Респираторните инфекции се активизират през есента и зимата, затова не отлагайте лечението при поява дори на първите симптоми на настинка или кашлица!
 
В интерес на болния и на бързото му възстановяване е той да потърси лекарска консултация. Лекарите различават няколко вида кашлица, която е знак за едно или друго заболяване. Ето защо трябва да се установи каква е кашлицата, за да може да се постави и правилна диагноза на заболяването и съответно и лечението му.
 
Влажната или още известна като продуктивна кашлица се отличава с отделянето на секрет или храчка. Този вид кашлица обикновено се установява при наличието на вирусни инфекции на горните дихателни пътища, като грип, бронхит и дори пневмония. При малките деца например, когато има хрема, задължително се появява и кашлица, поради това, че секретите от носа се стичат в гърлото и дразнят. 
 
Сухата или непродуктивна кашлица е тази, при която няма отделяне на секрет. Тогава в гърлото най-често се усеща дращене, парене по гърлото, наред с напъните да се изкашля. Понякога се наблюдава във възстановителния период след простудно заболяване. Типична е при поглъщане на прах, дребни частици, дим. Най-честите причинители на острите респираторни заболявания са: вирусите на грипа, парагрипа, аденовирусите, респираторно-синцитиалния вирус, риновирусите. 
 
В аптеките днес се предлага широка гама от противокашлични медикаменти и експерторанти, но все повече и пациенти и лекари предпочитат фитопрепаратите, поради тяхната безвредност и ефикасност!
 
TUSSAVIT® сироп на австрийсктата фирма МОНТАВИТ е едно ароматно и елегантно фиторешение на кашлицата от различен  произход, суха или влажна. Съставът му е комбиниран - включва течни екстракти от мащерка и теснолист живовляк, които имат изразен отхрачващ, антисептичен, антивирусен и имуностимулиращ ефект! Особено ефективен е при остри катари на дихателната система, простудни заболявания, инфекции и възпаления на устната кухина и фаринкса.
 
В аптечната мрежа Тусавит сироп се предлага в две форми - от 125 гр. и 250 гр., съответно за деца и възрастни, което го прави икономически изгоден, а вкусът му на гъст карамелов сироп е особено предпочитан от малките пациенти, които го приемат с желание! 
 
Тусавит сироп е лекарствен продукт, който се отпуска без рецепта в аптеките, не съдържа изкуствени подсладители и мед, и се съхранява лесно на стайна температура до 6 месеца след отварянето му. Подходящ е за възрастни и деца над 2 годишна възраст!
 
Тусавит – сиропът за кашлица за цялото семейство!

Свързани новини

Интериорни фантазии с Мебели Carmen!

17.01.2020

GPTS Print Shop - за вашите идеи

14.01.2020

Star Wars събитие от Kaufland

29.11.2019

Вземи намаления до -60% от Gaudi DS

29.11.2019

Отвори вратата на DMS и стани дарител

26.11.2019

Коментари


flash