Спечелете страхотни награди от вода Савина - водата за всеки ден!

Вече знаете коя е Савина, но ви даваме възможност да задълбочите познанството си с тази харизматична дама. 
 
Савина обича да прекарва време вкъщи, но като всяка еманципирана съвременна вода прекарва доста време и в офиса. Освен това много спортува, а пътуването е същинската ѝ страст – стига до всяка точка на България със собствен транспорт.  Свежа, чиста и вярна на женската си природа, тя си пада по розовото – толкова, че не може да устои на изкушението на розовото масло и може да ги видите заедно!
 
Веднъж срещнали Савина, няма да искате да се разделяте с нея! Тя има какво да ви предложи всеки ден, без да ви отегчава. Както често се случва, и при нея по-малкото се оказва повече – ниската минерализация ви дава оптимално качество за ежедневна употреба.
Ако обичате чистотата във всичките ѝ форми, то тогава Савина е правилният избор. С мекия си характер, тя има сериозно предимство пред другите твърди води, с които, знаете, не се общува лесно. 
 
Без да парадира с богатството си на озон, тя знае, че истинските ценители ще разпознаят достойнствата ѝ. Ще се учудите, че въпреки женствеността си, притежава изключително постоянство – химичният състав и качеството ѝ са неизменни. Тъкмо това е и разковничето на симпатията на малки и големи към нея. Сговорчивият ѝ нрав и изявен характер с лек свеж вкус никак не натоварва, а напротив – оставя у вас усещане за лекота!
 
Любителка на модерните технологии и постоянните подобрения, тя с готовност се подлага на различни манипулации като инжектиране на озон и обратна осмоза. Тези процедури са същински хит сред минералните води. Обратната осмоза има невероятната способност да намалява количеството на соли и минерали във водата. С тези супер качества тя ви осигурява отлична хидратация на клетката, добро храносмилане и бъбречни функции и още много предимства! Озонирането пък не е само модна прищявка, а изключително важно за чистотата на водата и стерилността на бутилката.
 
Сега имате шанс да участвате  в играта на Савина, като отговорите вярно на въпроса във фейсбук страницата на радио Fresh!. Всеки делничен ден 3-ма ще печелят по стек вода Савина, а всяка седмица по един късметлия ще си спечели диспенсър за топла и студена вода плюс два галона от 19 л. вода Савина към всяка машина!
 
Официални правила за участие и срок на промоцията: 10-28.06.2019 г.
 
Списък на спечелилите:
10.06
Габриела Младенова
Georgi Ingilizov
Dilqna Liubenova
 
11.06
Боби Боянов
Malinka Hristova
Илияна Димова 

12.06
Iliana Rasheva
Сребрина Димитрова
Inj Plamena Petrova

13.06
Ivo Grigorov 
Моника Калинова
Ивалина Атанасова

14.06
Веселина Господинова
Diana Josifova
Hristina Petrova

Седмичен победител: Мария Колева
 
17.06
BlagoVest Hristovski
Велика Ангелова
Ivan Dimitrov

18.06
Sonq Stoikina
Elena Gateva
Деяна Йорданова

19.06
Katya Koleva
Vanq Milusheva
Georgi Konstantinov
 
20.06
катерина раленкова 
Соня Колева 
Павлин Маринов 

21.06
Десислава Атанасова
Нела Тодорова
Bo Go Ata
 
Седмичен победител: Ina Andreeva 

Свързани новини

Идва Lord of the Dance: Dangerous Games!

10.04.2018

Cпециални мерки за "Lord of the Dance"

19.03.2018

Включи свежарски рефлекси с Морени

19.10.2016

ACNE OUT OXY WASH – дишай с кожата си!

20.10.2014

"Твоето щуро събуждане": Габриела

22.04.2014

Коментари


flash